Szlovákia azzal fenyegetőzik, hogy megvétózza a következő oroszellenes EU-s szankciót

2023. november 19. 22:14

Abban az esetben, ha a szankciós csomag része lesz az orosz nukleáris üzemanyag importjának betiltása.

2023. november 19. 22:14

Juraj Blanar szlovák külügyminiszter közölte: nem fogják támogatni az EU újabb, 12. oroszellenes szankciós csomagját, ha ennek része lesz az orosz nukleáris üzemanyag importjának betiltása – írja az Index a The Kyiv Independentre hivatkozva.

A külügyminiszter szerint ez azért egy vörös vonal a számukra, mert az erőműveiket még nem alakították át úgy, hogy megfelelően tudjanak működni másfajta üzemanyaggal.

Nyitókép: A Szlovák Elektromos Művek által közreadott kép, amelyen a mohi atomerőmű látható Nyugat-Szlovákiában 2011. október 3-án. MTI/Enel/Szlovák Elektromos Művek/Gabriel Lipták

 

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. november 20. 19:55
Nagyon helyes!
Ma is bukik a Zorbán...
2023. november 20. 14:02
trash5 2023. november 20. 09:56 Muhaha, ember! Te te sem leszel már ennél hülyebb, te tényleg bedőltél a bolsevista propagandának... Jobb ha tudod, hogy az elvtársaid jól átb...tak. Mert csak annyi változott, hogy most Kínáltól, meg Indiától úgy veszik az átcimkézett orosz olajat, mint a cukrot. Olyan sok van nekik belőle, hogy még a te picurka agyadat is át tudták mosni vele.
Ma is bukik a Zorbán...
2023. november 20. 13:53
Mi ez???? Ki írta ezt a szar címet? "... azzal "fenyegetőzik..." Bármelyik hazug bolsevista szennylapban megjelenhetett volna így. Kedves, Nemtudomki! Ez egy degradáló kitétel. Ha azért írta, mert nem ismeri anyanyelvünk rejtelmeit, ne írjon. Ha meg azért, mert... Na, ez nem is írom le. Nincs itt olvasószerkesztő? Állandó probléma van a Mandinerrel, Híradóval. Számtalanszor aposztrofáltak már pl. bolsevista gyűlöletkeltő módszer szerint ún. "szélsőjobboldalinak" OVI-hoz tárgyalásra érkező nyugati, normalitáspárti politikusokat, stb... Döbbenet. A bolsevista sajtóban sosem fordulhatna elő, hogy a brüsszeli szarházi bolsevistákat brüsszeli szarházi bolsevistáknak hívják.
Kekec54
2023. november 20. 13:48
trash5! Téged sem az eszedért szeretetnek! :) Nyugat-Európa ugyanúgy orosz olajból készült gázolajat, benzint és földgázt használ cseppfolyósam, csak jóval drágábban, kerülőúton megvásárolva. USA is orosz dúsított urant használ, joval többet vásárolt belőle, mint az embargók elött. Ja, hogy ezt az ATV és a Klubradió nem reklámozza, helyette hazudik, sz ilyen egybitesek, mint te meg beszopoják!:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!