Terrorcica tartja rettegésben egy brit város lakóit

2023. november 14. 12:38

Sokan futva menekülnek a fenevad elől.

2023. november 14. 12:38
DOMESTIC CAT

Az észak-walesi Rhuddlan városát tarja rettegésben egy cica – számolt be a helyi sajtó. 

A közösségi médiában számos kép látott napvilágot, amelyen a macska áldozatául esett, sérült kutyák láthatóak. A képen Doris látható, akinek testét karmolások és harapások borították, ezért a fertőzésveszély miatt krémet és kötszert kapott.

Volt olyan hozzászóló, akinek először a kutyáját, majd a párját támadta meg a bestia, de akadtak olyanok is, akiket végigkergetett az utcán.

A fenevad ellen most vízipisztollyal, vizes spray-vel, valamint esernyővel védekeznek.

Nyitókép: HUBERT / BSIP / AFP. Illusztráció.

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pesszimista
2023. november 15. 07:46
Országunkba kell hozni. Itt a szélsőséges állatvédők majd megvédik. Babusgatják majd azt csinálhat, amihez éppen kedve van.
Ehetős Odó
2023. november 14. 19:53
Most már tényleg csak a kacsacsőrű emlősös képek hiányoznak a mandi repertoárjából. Ilyeneket szemlézhetnének az Origótól az tele van ezekkel a gumicsöcsű, nyújtottszájú "szexistennőkkel"...
Oszodibeszed
2023. november 14. 18:10
Ezen az oroszlánidentitással rendelkező cicán már csak Jackson Galaxy segíthet
anonymtalan2
2023. november 14. 17:34
Na basszus. Mekkora az a macska, hogy inkább elfutnak előle, mint sem hogy seggbe rúgnák, hogy megtudja a macsek, hogy hol a helye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!