Kuleba reménykedik: „Kijev elvégezte házi feladatát a csatlakozási tárgyalások megkezdéséhez”

2023. december 11. 12:04

Szavai szerint „pusztító” lenne, ha az EU-tagországok vezetői nem adnának zöld jelzést országának a tagsági tárgyalások megkezdéséhez.

2023. december 11. 12:04
null

Ukrajna elvégezte házi feladatát az uniós csatlakozási tárgyalások megkezdéséhez, minden ellenétetés állítás téves – jelentette ki Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter Brüsszelben hétfőn.

Dmitro Kuleba az uniós tagországok külügyminisztereinek tanácskozását megelőzően újságíróknak nyilatkozva közölte, mivel Kijev elvégezte az elvárt feladatokat, a viszonosság elve alapján és a partnerség jegyében azt várja, hogy az EU elismerje az ukrán erőfeszítéseket.

Szavai szerint „pusztító” lenne, ha az EU-tagországok vezetői nem adnának zöld jelzést országának a tagsági tárgyalások megkezdéséhez.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Nyitókép: JOHN THYS / AFP

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2023. december 22. 22:35
Kulabának már a kinézete is egy ostoba rossztanulóé!
julcsi-66
2023. december 11. 22:06
Vicc, hülyére vesznek mindenkit, közben fogalmuk sincs mik a feltételek; vagy éppen pontosan tisztában vannak vele hogy úgysem felelnek meg nekik. A politikailag kevésbé jártasak is tudják hogy lehetetlen ennyi idő alatt akár a minimum elvárásokat is teljesíteni... Remélem nem lesz kivételezés velük, várjanak a sorukra amíg valóban teljesítik az összes feltételt, kb. 50-100 év múlva, addigra már úgysem lesz eu.
Dunhill67
2023. december 11. 22:03
a mocskos,kurva hohol anyádat végezted te el,kulabá....minden tag min. 8-10 ÉVET vár a csatlakozásra(ez nálatok,akár 25 is lehet,annyira duplanullák vagytok)
2023. december 11. 18:59 Szerkesztve
Mi csatlakozna , egy óriási temető meg aláaknázott millió hektár, lebombázott házak és városok, patkányokkal és didergő katonákkal zsúfolt fagyott lövészárkok?...az élők már Európát nyomorítják...azok már csatlakoztak önként, sajnos....Egy út van és az Putin útja ... Bízzuk az oroszokra....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!