Észak-koreai módszerekkel védik a politikusokat a rendőrök Németországban (VIDEÓ)

2024. január 15. 19:29

Egyre agresszívebbek a hatóság emberei a tüntetőkkel.

2024. január 15. 19:29

Érdekes videót osztott meg a Németországban uralkodó helyzetről közösségi oldalán Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. A felvételeken az látható, ahogy Berlinben úgy futnak a rendőrök a kormányzati gépkocsik mellett Berlinben, mint Észak-Koreában, miközben az utcán tüntetők sorakoznak. A felvételen az is látható, ahogy az egyik demonstrálót agresszíven fellöki az egyik rendőr, amikor a tüntető megközelíti a járművet. 

A felvétel alább tekinthető meg: 

Az pedig, hogy ezt hogyan csinálják a jóval „tapasztaltabb” észak-koreai biztonságiak, alább látható:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Martell 2
2024. január 16. 05:21
Remélem egyszer utoléri a jól megérdemelt büntetés ezeket a komcsi férgeket, ahogy ők csinálták 1945-ben.
elfújta az ellenszél
2024. január 16. 00:30
Németország korlátozott demokrácia, ilyen szempontból a két világháború közötti Magyarországhoz hasonlítható. Akkoriban a szélsőbal (bolsik és nyilasok) számára korlátozták a legális politikai tevékenységet, Németországban ma a szélsőjobb számít ilyennek. De a Horthy rencer tisztességesebb volt olyan szempontból, hogy a valódi szélsőségeket igyekezett kizárni, a németeknél viszont bárkire ráfoghatják hogy szélsőséges, még a gazdák érdekképviseleti mozgalmára is.
egonsamu
2024. január 15. 23:43
Hamarosan ezeknek a bünözöket védö rendöröknek lesz szükségük védelemre...
hegyaljai-2
2024. január 15. 23:21
Egyszerűbb lenne megvédeni a kancellárt, ha csak egy 83 éves, kerekesszékes, újfasiszta nagymama utálná. A baj az, hogy a németek 75% érez úgy. Ehhez kell erőt mutatni, bár éles helyzetben... tűzparancs nélkül.... ez sem sokat érne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!