Még meg se választották elnöknek, de újfent Trump miatt pánikolnak Davosban

2024. január 16. 08:04

Trump „körei” szerint joggal reszketnek Davosban.

2024. január 16. 08:04
Donald Trump

Trump szelleme Davosban kísért – írta meg a Politico, ugyanis a svájci Alpokban összegyűlt „vezetők” idegesek, hogy Donald Trump méginkább globalizáció ellenes lesz, ha visszatér az Egyesült Államok elnöki székébe.

Ezt is ajánljuk a témában

Bár Trump maga nem lesz jelen Davosban, az a kilátás, hogy ő legyen újfent az amerikai elnök sokakat megrémít. 

„Ha levonjuk a tanulságokat a történelemből, ha megnézzük, hogyan vezette mandátuma első négy évét, akkor ez egyértelműen fenyegetést jelent”

 – mondta Christine Lagarde, az Európai Központi Bank elnöke, aki a davosi fórum rendszeres vendége.

Egy volt magas rangú Trump-kormányzati tisztviselő szerint joggal félnek Davosban, ugyanis „Trump politikája egy második ciklusban is akadályozná a davosi garnitúra munkáját”.

Közben amúgy földcsuszamlásszerű győzelmet aratott Iowában Trump, minden más elnökjelölt-jelöltet maga mögé utasított.

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patópál
2024. január 16. 09:50
"ha megnézzük, hogyan vezette mandátuma első négy évét" Miért, mi történt a 4 év alatt? Mármint a médiacirkuszon túl. Vagy az a gond, hogy nem indított új háborút?
MaBaker
2024. január 16. 09:26
"Bár Trump maga nem lesz jelen Davosban, az a kilátás, hogy ő legyen újfent az amerikai elnök sokakat megrémít. " Nem meglepő! Egyszer ment Trump Davosba, akkor is csak azért, hogy egy nagy feltartott középső ujjként hitet tegyen a nemzetállamok és a szabadság mellet
zakar zoltán béla
2024. január 16. 09:25
La Gárda mamma mia
esmv
2024. január 16. 09:11
Még hosszú út áll Trump előtt, még nagyon sok akadályokat fognak a globalista okkultisták elejébe görditeni csak hogy megakadályozzák indulását. A szavazások meghamisitására is fel kell készülni, mint ahogy 2020-ban tették a libernyákok. A hatalmas migráció és ezt a célt szolgálja: szavazati jogot biztositani a csőcseléknek. Lagarde néni pedig húzzon a pcsába globalista fizetett cimboráival együtt. UN-n, WHO-t, IMF-et mind fel kellene számolni, mert a WEF-nek vannak alárendelve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!