Újabb régió követi a magyar példát

2024. január 24. 11:39

Olaszország második legnagyobb régiójában a gyerekek felügyeletét kizárólag egy nő és egy férfi vállalhatja el – a jogvédő szervezetek azonnal akcióba lendültek.

2024. január 24. 11:39

Az olaszországi Piemont régió vezetésének döntése alapján a gyerekek felügyeletét csak és kizárólag egy nő és egy férfi vállalhatja el – írja a La Veritá című napilap nyomtatott kiadása.

Vagyis egy normális család, amely anyából és apából áll

– szögezte le a cikk, amely megjegyzi, az Alberto Cirio vezette regionális kormány döntését több jogvédő szervezet is bírálta, mondván, ezzel Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök szintjére akar kerülni.

A magyar kormány már többször is leszögezte álláspontját: az anya nő, az apa férfi, a család kérdése pedig nemzetállami hatáskör. Ennek ellenére Brüsszel továbbra is zsarolással próbál beleszólni a magyar családpolitikába.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. január 29. 03:59
Ha Putyin bejelentené, hogy zibu és azt támadta meg Ukrajnát, hogy mindenkit homárrá tegyen, akkor mit szólna az lmbbq mozgalom?
Chekke-Faint
2024. január 24. 15:18
Még egy két hely és az kérdés lesz e annyi buzi ami a lipsiknél létkérdés lesz ebben az ügyben.
kiss.istvan770
2024. január 24. 15:18 Szerkesztve
"a jogvédő szervezetek azonnal akcióba lendültek." A "jogvédő szervezetek" kifejezésről ideje lenne leszokni! Helyesen: áljogvédő szervezetek. Semmi közük a jogvédelemhez, csak jogvédőnek álcázzák magukat Pl.: A világ üldözöttéinek 2/3-a keresztény, az Open Society Foundation leányvállalata, az Amensty viszont az üldözőiket, gyilkosaikat védi.
balbako_
2024. január 24. 14:38
Orbán elszigetelődik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!