Videón, ahogy kávéval kedveskednek kanadai rendőrök a Palesztináért tüntetőknek

2024. január 08. 11:02

Mondani sem kell, óriási felháborodás kerekedett a rendőrök akciójából.

2024. január 08. 11:02
null

A hétvégén „szabad Palesztináért” tüntettek Torontóban, egy arra járó által készített videófelvétel alapján pedig a rendőröknek az jutott eszébe, hogy kávét vesznek a demonstrálóknak. Az ügy nem maradt következmények nélkül, a CBC szerint a város rendőrfőnökének bocsánatot kellett kérnie. 

Több internetező azt emlegette, hogy a korábbi, kamionos tüntetésen Justin Trudeau és kormánya több száz demonstráló bankfiókját fagyasztotta be, ehhez képest a palesztin-párti tüntetőkkel meglehetősen megengedő a kanadai kormányzat. 

Nyitókép: X-képernyőfotó

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OneiroNauta
2024. január 08. 18:20 Szerkesztve
Így őket gyorsan fejezik majd le, kínzás nélkül, ha eljön a Kalifátus...
survivor
2024. január 08. 12:51
Polgárbarát rendőrség...
powerage
2024. január 08. 12:20
"Mondani sem kell, óriási felháborodás kerekedett a rendőrök akciójából." Mexikóig is elhallatszott az ajvékolás, ja. Még a mandiner is átvette a hírt, így ma egy Szoboszlai-színessel szegényebbek leszünk.
letsgobrandon-2
2024. január 08. 12:04 Szerkesztve
ez a woke nyugati libernyák altruista kontraszelekció
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!