Sem fegyverek, sem katonák – reagált Macron felvetésére a magyar kormány

2024. február 27. 11:42

Macron nem zárta ki annak lehetőségét, hogy nyugati csapatokat küldjenek Ukrajnába. Szijjártó Péter igen.

2024. február 27. 11:42
null

Mint arról a Mandiner is beszámolt, hétfőn az európai vezetők Kijev támogatásáról tartottak csúcstalálkozót, Emmanuel Macron francia elnök egy sajtótájékoztatón azt nyilatkozta, hogy a nyugati csapatok Ukrajnába történő küldését sem szabad kizárni.

Szijjártó Péter közösségi oldalán reagált erre az ötletre, eléggé egyértelmű álláspontot fogalmazott meg: „Magyarország álláspontja világos és sziklaszilárd: 

sem fegyvereket, sem katonákat nem vagyunk hajlandóak küldeni Ukrajnába. A háborút nem mélyíteni és szélesíteni kell, hanem befejezni”

– szögezte le.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ukrainian Presidency / Handout / ANADOLU / Anadolu via AFP

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­­­g­ö­s­­­ ­l­­­á­­­n­­­y­­­o­k­­­ ­­v­á­r­­­n­a­­­k­ ­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
atti64
2024. március 12. 19:12
HELYES!!!!!!!!!!!!!!!
Lajoss
2024. március 01. 15:58
Robokuty te csak repkedjél a világban…értelme semmi…az a néhány milliárd meg belefér …a birkák elégedettek…🐑🐑🐑🐑
Mandiner444hu
2024. február 27. 17:41
A nyugati csapatok ukrajnai jelenléte nem jelentené „a hadviselés küszöbének” átlépését – mondta a francia külügyminiszter Peszkov: "Oroszország és a NATO közvetlen katonai összecsapásához vezet, ha a Nyugat katonákat küld Ukrajnába" Pedig de. Tehát bármilyen nyugati katonai beavatkozás nem csak a NATO általi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!