Szexuális zaklatástól hangos az uniós tisztviselők keltetője

2024. február 18. 11:38

Női diákok vádolnak egy professzort.

2024. február 18. 11:38
null

A POLITICO arról ír, hogy egy szexuális zaklatási ügy megrendíti a híres-neves College of Europe-t. Mint kiderül, női diákok vádolják a professzort évekig tartó „szabálytalanságok” miatt. A lap hangsúlyozza: a bruges-i College of Europe, amely intézmény a legkiválóbb európai uniós tisztviselők képzőhelye, egyik professzorának szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait vizsgálja.

Miután a College megnyitotta a vizsgálatot a professzor viselkedése miatt, írják, hat korábbi egyetemi dolgozó és diák levelet küldött Federica Mogherininek, a főiskola rektorának, egykori uniós külpolitikai vezetőnek: 

a nők azt követelik, rúgják ki az oktatót a vádjaik miatt.

A POLITICO felvette a kapcsolatot az összes érintett féllel, és több mint 20 jelenlegi és korábbi College diákkal és dolgozóval beszélt. 

A POLITICO nem nevezte meg a professzort,

 akinek állítólag komoly kapcsolatai vannak.

Nyitókép: Illusztráció. College of Europe honlapja

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barrakuda-2
2024. február 18. 20:09
SEXXIKITTY A KURVA ANYÁD
Janika50
2024. február 18. 18:44
A globalista világba Európai Bizotságnak európa Parlamentnek nevezik minden idők legnagyobb bőnbandáját a kontinensen. Maffiaszerű összetertással.
NoFace
2024. február 18. 15:12
Pedig csak a gender szakon volt gyakorlati oktatás!
453682
2024. február 18. 14:34
Érdekelne hogy professzor viselkedése ill a „szabálytalanságok” konkrétan mit takarnak? Rá mert nézni a seggükre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!