Videón, ahogy lángol a legendás fegyvergyár Oroszországban

2024. február 13. 15:18

Ukrán, illetve orosz ellenzéki médiaportálok szerint egy átépítés alatt álló melléképület második és harmadik emelete gyulladt ki.

2024. február 13. 15:18
null

Orosz és ukrán források is beszámoltak arról, hogy kigyulladt a híres-hírhedt RSZK MiG vállalat egyik hadiipari üzeme Moszkvában. 

Ukrán, illetve orosz ellenzéki médiaportálok szerint egy átépítés alatt álló melléképület második és harmadik emelete gyulladt ki, orosz állami médiaügynökségek szerint az épület nem, csak a mellette található szeméttároló kapott lángra.

A kár egyelőre nem tűnik súlyosnak.

Videóra is vették az esetet:

Nyitókép: X

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. február 13. 17:29
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek válaszoljanak!!
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. február 13. 17:07
zelenszki volt egy vállról indítható lófasz a picsátokba -töltettel
nempolitizalok-0
2024. február 13. 16:34
Elég jól látszik, hogy a 2 épület között ég a tűz. Ez lehet akár a szemetes is.
tintapaca
2024. február 13. 16:32
Szirszkij megtiltotta, hogy az avgyejevkai erődrendszer kiképző táborát ért orosz csapás áldozatainak számát nyilvánosságra hozzák. Állítóülag ezerötszáz fő a veszteség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!