Akcióban az olasz antifa: jobboldali politikust próbáltak elhallgattatni

2024. március 04. 22:09

Silvia Sardone európai parlamenti képviselő közelmúltban megjelent könyvének bemutatására készültek, amikor az anarchisták keresztbe tettek a könyvbemutatónak.

2024. március 04. 22:09
null

A Magyar Nemzet arról számolt be, hogy Nyugat-Európában ismét akcióba lendültek az erőszakos szélsőbaloldali csoportok, ugyanis Milánóban egy anarchista társaság fölforgatta a Liga kormánypárt egyik rendezvényét. A rendezvényen Silvia Sardone európai parlamenti képviselő közelmúltban megjelent könyvének bemutatására készültek, amikor az anarchisták keresztbe tettek a könyvbemutatónak. A szerző könyve, a Nem lehetünk alárendeltek című kötet arra hívja fel a figyelmet, hogy 

az iszlám veszélyt jelent az európai országokra.

 Jól látszik, hogy a szélsőbaloldal csak az erőszak nyelvén ért, és ez az erőszak, ahogy a baloldal is határokon átívelő, Olaszországban rendezvények fölforgatásával hallgattatnák el azokat, akik az iszlám által okozott problémákra hívják fel a veszélyeket, 

nálunk pedig pártirodák megrongálásával, és a másképp gondolkodók agyonverésével félemlítenék meg az embereket.  

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Nemzet azt írta, hogy egyre gyakrabban fordul elő Olaszországban, hogy szélsőbaloldali csoportok rátámadnak rendőrökre, ami mögött a migráció kezelésével kapcsolatos problémák állnak, ugyanis a baloldali szervezetek az illegális bevándorlók szabadon engedését követelik a kormánytól.

Ezt is ajánljuk a témában

Reagált az EP-képviselő

„Nem fognak megtörni, nem riasztanak meg, nem félek tőlük” – írta egy Facebook-bejegyzésben a Liga európai parlamenti képviselője az incidensek után.

A Magyar Nemzet arra is emlékeztet cikkében, hogy Silvia Sardone korábban több halálos fenyegetését kapott a muszlim közösség tagjaitól. Az ügy kapcsán  Matteo Salvini, a Liga vezetője is megszólalt, elítélte az eseményeket, szégyenletesnek és elfogadhatatlannak nevezte, hogy újabb atrocitások célpontjává váltak a rendfenntartó erők munkatársai és a jobboldali politikusok.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. március 05. 16:08
Van egy másik ol. könyv is, mely az érem másik oldalát is bemutatná, ha engednék. A könyv besteller lett rövid időn belül, miután a szerzőt beperelték, rangjától megfosztva. Mert igy működik a nyugati jogállamokban a lib. demokrácia. Ha netán valaki egy multi szállitócégtől rendeli meg ezt a könyvet, mert a könyvesboltokból ELTÜNT, az bizony feketelistára kerül .
atti64
2024. március 05. 11:25
MELONI GYENGE MINT A HARMAT! ERÖSKEZÜ VEZETÖ KÉNE ODA MINT SALVINI!!!!!!!!!!!!!!AZ ANTIFÁSOKAT KI KELL IRTANI MIND NÁCI PATKÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!
anna bolena
2024. március 05. 10:08
Olaszország már rég rothadt alma, elég elbeszélgetni olasz egyetemistákkal.
MR.Smith
2024. március 05. 09:05 Szerkesztve
Ez nem Antifa, ez maga a tiszta FASIZMUS. Terrorista szervezetté kell nyilvánítani és likvidálni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!