Amerikai újságíró: Trump és Orbán a nyugati civilizáció vezetői hangjai

2024. március 09. 18:52

Le Cohen szerint a magyar miniszterelnök fellép az EU zsarnoksága ellen.

2024. március 09. 18:52
OV

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

***

„Örömmel látom, hogy Trump elnök üdvözli Orbán Viktor magyar miniszterelnököt” – írta a magyar kormányfő és a korábbi amerikai elnök találkozójáról Lee Cohen újságíró, a Danube Institute kutatója. Cohen szerint Orbán Viktor és Donald Trump a nyugati civilizáció és a zsidó-keresztény örökség „vezető hangjai”, akik fellépnek az EU zsarnoksága ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:11
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­ö­­g­­ö­s­­ ­­­l­­­á­n­­­y­­o­k­­ ­­­v­á­­r­­n­a­­­k­­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
syphax-2
2024. március 10. 11:26
"Namond" mááán' mást nem(!!!) tud KITANÁLNI SÁRGA IRIGYSÉGIBEN HÁT BASZOGASSA ASSZTAT AMIT MÉG LEEHT: A PÉNZT. MER' AZ UGYI MINDÉG KEVÉS, A PÉNZÜGY MINDÉG ÉS MINDENKINEK-MINDIG SZAR ÉS AZ AZZAL KAPCSOLATOS DÓGOKAT MINDENKI FÖLFOGJA ÉS MEGÉRTI....Még az elmebejosok is sárgaházba.....hát csak Így tovább "Namondka" igyekezz!!!!
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. március 10. 07:59
Le Cohen is ugyanaz, mint Kohán, még a nevük is ugyanaz! Mind a kettő fanatikus cionista "zsidó-keresztény". A narancsbirkák meg mindig beszopják, mintha egy oldalon állnának.
Namond
2024. március 10. 04:43
"Trump azzal bókolt Orbánnak, hogy senki sem jobb vagy okosabb vezető nála: „Nem egy ellentmondásos figura, mert azt mondja, »így lesz«, és ennyi… Ő a főnök”." Ha egyszer a szuverén Orvbán azt mondja, hogy "Nix ugribugri", akkor marad a földgáz ára, bár mennyire is csökken a tőzsdei ár. Ő a főnök, a kiváló stratéga, aki a szuterénbe vitte a forint értékét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!