Európa megtámadásáról kérdezték az orosz sajtóban Nógrádi Györgyöt

2024. március 04. 12:21

A biztonságpolitikai szakértő „teljesen abszurdnak” tartja Emmanuel Macron kijelentéseit a nyugati csapatok esetleges Ukrajnába küldéséről.

2024. március 04. 12:21

Magyarország felmérte Oroszország Európa elleni támadásának valószínűségét – írja az orosz RIA Novosztyi. A cikkben megszólal Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő is, aki kommentálta egy Európa elleni orosz támadás valószínűségét.

A szakember értelmetlennek nevezte az ilyen forgatókönyvet. Véleménye szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök nem készít ilyen terveket.

Putyinnak eszébe sem jut Európa megtámadása, mert ennek semmi értelme. Egy harmadik világháború az emberiség pusztulását hozná magával. Egy épeszű ember ezt nem akarja”

– jegyezte meg Nógrádi, aki „teljesen abszurdnak” tartja Emmanuel Macron francia elnök kijelentéseit a nyugati csapatok esetleges Ukrajnába küldéséről.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nógrádi arra is emlékeztetett, egy ideje számos európai politikus biztosította, hogy szó sincs háborús fenyegetésről, „mert Oroszország nem fogja megtámadni Európát”.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Alekszej Nyikolszkij

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:06
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­g­­­ö­s­­ ­­­l­­á­n­­­y­­o­k­­ ­v­­á­­­r­n­­a­­­k­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Okos Tojás
2024. március 04. 18:24
Muszorgszkij orosz zeneszerző: "Egy kiállítás képei_A kijevi Nagy kapu" Na most akkor hol is vannak az ukránok?
Beszélgető
2024. március 04. 16:34
Szar ügy ez az ukrán seggnyalás. Szaros a nyelvük, szaros a szájuk a nyugati politikusoknak. zselé megy a levesbe, mert a sajátjai fogják fellógatni, utána hogy fogják lenácizni a liblingeket, mert menteni kell az irhájukat, hogy gyakorlatilag széttárt lábakkal kínálták fel európát az ukránoknak, meg az amcsiknak.
Aerion
2024. március 04. 16:27
B_kanya Ez is olyan lesz, mint a gázár? Mert tudod zseléke is azt mondta, nem fogják megtámadni... Így lövette tovább Donyecket. ---------------------- A demokratikus ukrán hadsereg már kerek tíz éve lövi Donyecket. https://www.youtube.com/watch?v=35qsxIc4gCk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!