Medvegyev szerint Macronnak „több alsónadrágra is szüksége lesz”, ha Kijevbe óhajt látogatni

2024. március 11. 21:13

Sőt, szerinte a francia elnök valószínűleg már össze is csinálta magát a félelemtől.

2024. március 11. 21:13

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

***

„Emmanuel Macron a gyávaság fajának tökéletes példánya” – írta közösségi oldalán Dimitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács alelnöke arra reagálva, hogy a hírek szerint Macron a következő hetekben Kijevbe látogathat.

Az orosz politikus azt ajánlotta a francia elnök stábjának, hogy pakoljanak Macronnak több boxeralsót is az útra. Majd hozzátette, a francia elnök valószínűleg már össze is csinálta magát a félelemtől. 

Szegény Franciaország”

 – írta Medvegyev. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­A­­ ­d­­­ö­­g­­ö­­­s­ ­l­­á­­­n­­y­­­o­k­ ­v­á­r­n­­­a­­­k­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
szarvas-2
2024. március 12. 15:22
Macron igazi énje akkor látszott amikor a "testőrére"-a félmeztelen ,ébenfaf*szú Benellára úgy nézett,mint egy üzekedni vágyo leány. Döbbenetes az a kép.
Nehidd El
2024. március 12. 10:50
Aki nem mélázott el azon eddig, hogy miért pókhálós vénasszonyokkal és rőföslőcsös nigga fiúkkal ápol szoros kapcsolatot Micron, az most már sejtheti, hogy mit igyekszik kompenzálni a harcias kirohanásaival.
Ad majorem Dei gloriam
2024. március 12. 07:36
Hahaha, klasszikus Medvegyev.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!