Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Minden katona tudja, hogy homlok, vagy szív

2024. május 17. 11:25

Hülye értelmiségi.

2024. május 17. 11:25
Bakács Tibor
Bakács Tibor
Facebook

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Mackók helyett Pelikánok! Gondolkodtam a flamingón, de nem érdemlitek meg.

Ficó a barátom...mondta egy faszi a médiában, a neve nektek beugrik, amikor a szlovák miniszterelnököt meglőtték. Ehhez képest azonnal hasznot akartak belőle húzni, a Gestapó ennél jobb volt anno, vagyis azt mondták a merénylőre, hogy baloldali. Megjegyzem, elsőre nem rossz ötlet, hisz anno Olaszországban, NSZK-ban, jelenleg Dél-Amerikában a baloldali erők gyakran terrorizmushoz folyamodnak, az ösvény emiatt fénylik, de ez most a hazugság magyar birodalma, ahol az a baloldali, akit a Fidsze annak nevez. Engem nem kell, egész életemben annak vallottam magam, ezért soha nem léptem be, sem azMSZP-be, vagy a Dékába. A legundorítóbb élményem az volt, amikor Heller Ágnes a szemembe tagadta meg Marxot, nézetm a Lukács iskola kiválóságát, s arra gondoltam, Marxot ez a vélemény nem fogja megrengetni.

Ezt is ajánljuk a témában

De vissza a radikális nyugdijashoz, szerencsére szarul lőtt, hülye értelmiségi, minden katona tudja, hogy homlok, vagy szív. Azért hittem el, hogy II János Pált, karolt nem az oroszok lőtték meg, mert a KGB azt mondta, ez hülyeség, higany golyót használunk, hogy ne számitson a célzás.

Orbán sikerét a média túlsúly okozta, vicces, hogy bukásának is oka ez lesz. hajrá Megafon, jól csináljátok! Ha még élek, szivesen levezetek egy beszélgetést arról, van e ezeknek a csicskáknak büntetőjogi felelőssége, vagy azonnal be kell emelni őket az új hatalomba, mert Kádár népe ilyen, bele kell törődnünk.

Seggre pacsi”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­k­­­e­l­d­­ ­­a­ ­­s­­­z­e­­­x­i­ ­p­­u­n­­c­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Chardonnay99
2024. május 19. 11:25
Vajon Soros elleni merénylet után is ilyen cikket írna a szalámitolvaj?
andrea-1974
2024. május 18. 20:30
Értem én te kis f..szopó hogy te fasisztának tartasz 2/3-dos többséget,hát te is mehetsz a Bakáts-sal együtt a gyurcsányi boldog országba...a p..csába ebből az országból.Buzerátor balos .......!
kisgazda-4
2024. május 18. 18:01
Egyébként magának teljesen igaza van szakmailag. Alaptétel : kettőt a fejbe egyet a szívbe. Ez a vén hülye merénylő milyen iskolát kapott? Maga a merénylet szörnyű de csak egy balfasz lehetett a vén csataló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!