Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pillanatképek a tébolyult Európából

2024. május 14. 05:49

Nincsenek határok, de azért haljunk meg az ukrán területi integritásért.

2024. május 14. 05:49
President Zelensky Meets Charles Michel At The European Council
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: Thierry Monasse/Getty Images

„Nem véletlen, hogy a kínai elnök magyarországi látogatásán is az egyik fő kérdéskör a háború volt, hiszen Kína rég letett az asztalra egy béketervet, csak senkit nem érdekelt. A magyar kormányfő viszont kész ezt is támogatni, csak induljon végre el a folyamat, különben beláthatatlan következményei lesznek a háborús őrületnek. Aki ezt oroszpártiságnak, Kína iránti szolgalelkűségnek próbálja feltüntetni, vak vagy gazember. Sajnos utóbbi a valószínűbb.

Éppen ezért nem lehet elégszer megismételni, hogy nem az az emberséges megközelítés, hogy Oroszország nem győzhet, hanem az, hogy diplomáciai úton kell rendezni a vitás kérdéseket. Akik Oroszországot le akarják győzni, meg akarják gyengíteni, szét akarják darabolni, tévúton járnak. Azt sem veszik észre, hogy eddig is Európa veszített a legtöbbet Ukrajna után, de azt sem fogják föl, hogy amennyiben sarokba szorítják Putyint, akkor elveszíti a már említett higgadtságát, ami szemvillantás alatt atomháborúhoz vezethet, akkor pedig nem marad semmi, ami fölött uralkodni lehetne, amiből még több pénzt lehetne lenyúlni.

Semmi esélye tehát annak, hogy a világrend szétesése miatt érzett frusztrációjukra egy oroszokra mért NATO-csapás gyógyírt jelentsen. Össze kellene fognia a világ minden táján a józan eszüket még őrzőnek, és tömegtüntetéseken kellene követelni, hogy azonnal hagyják abba a háborús uszítást a világ urai. 

A budapesti békemenet június elsején példát mutat majd erre mindenkinek.

A közelgő választásokon pedig zavarjuk el az összes olyan politikust, akinek semmit nem jelentenek saját hazája határai, de további százezrek életét áldozná fel az orosz–ukrán határ eredeti állapotának visszaállításáért.

Az a jó ember, aki hajlandó tenni valamit az őrület tobzódása ellen.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-92
2024. június 07. 20:58
🍓 ️ ­É­r­t­é­k­­­e­­l­­­d­­­ ­a­ ­s­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­n­­c­i­­­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Zolt
2024. május 14. 18:47
Tömör,valós gondolkodó előrelátó emberi írás. Csak a szélsőbaloldal látja másképpen,ír màsképp,tesz másként. A történelemben nem volt és nem lesz ,hogy az ukrán magyart véd.Még a kárpátlaiakat sem.védi,küldi a vágóhidra magyartalanítás miatt. Szerintem
magyarszo
2024. május 14. 16:21
A legmélyebb Tiszteletemet fejezném ki Önnek kedves Ottó azért a reménytelen harcért, amit a birodalom ellen vív. Szerintem Ön az egyik legigazabb Jedi! Teljes mértékben egyet értek Önnel mindenben, és ezeket a gondolatokat nem lehet élégszer hangsúlyozni. Fontosnak tartom, hogy az embereknek valahogy el kellene magyarázni, hogy az a pénzhatalom, ami jelenleg amerikába van beágyazódva, évtizedek óta milyen gusztustalan módszereket használ a világ leigázására. Itt van két fontos oktató anyag, amit feltétlenül ismerniük kellene az embereknek. Íme. https://videa.hu/videok/tudomany-technika/and-game-feliratos-amerika-atom-atv-zZ0b0nJtjwPnpQzw https://www.youtube.com/watch?v=v33PD5rhSIs
2024. május 14. 13:53 Szerkesztve
Gajdics, az Ifjú Gárdista, aki a G-napon a Lánchíd rádió főszerkesztőjeként aznap reggel még azt mondta támadni kell Orbánt, majd egy órán át kerengett a cuccaival, mert nem értette mi történik. KIbaszottul hitelesek lehetnek a gondolatai, ami valószínúleg még most is a Karmelitából érkezik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!