Orbán Viktor ma találkozik Floridában Donald Trumppal

2024. március 08. 08:28

A magyar delegáció már elhagyta Washingtont.

2024. március 08. 08:28
President Donald Trump Welcomes Hungarian Prime Minister Viktor Orban To The White House

Fotó: Mark Wilson/Getty Images

***

A floridai Mar-a-Lagóban találkozik ma Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Donald Trump, a novemberi elnökválasztás republikánus jelöltje. A magyar küldöttség már úton van, a delegáció tagjai Washingtonból egyenesen Floridába utaznak − számolt be róla Szijjártó Péter külügyminiszter a közösségi oldalán.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor és Donald Trump találkozójának legfontosabb napirendi pontjai között a béke megteremtésének kérdése és az amerikai–magyar kapcsolatok rendezése is szerepel. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. március 08. 14:51
Ehetős Odó Amennyiben az orosz bálványotok békét akarna, - semmi nem akadályozza meg érdemi tárgyalás kezdeményezésében.
lájkbajnok
2024. március 08. 11:07
Érkezik a Kreml küldöttsége.
victory
2024. március 08. 10:59
Cnn-en már előre félnek tőle, gyönyörű összeállítás volt, a két autoriter vezető 👍
Ehetős Odó
2024. március 08. 10:32
Pelsoka, te buta kis balfasz… Az egész nyugat összes inkompetens és impotens hülyéje ott onanizál holmi “békekonferenciákon”, ahová az egyetlen kompetens tárgyalódelet nem hívják meg: Oroszországot. Te meg itt nyafogsz, hogy miről beszélget Trump és Orbán, hehe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!