FESZ: Reálisan a kultúra finanszírozásáról

2012. november 21. 12:22

Videóban reagált a korábbi FESZ-videóra adott kulturális államtitkársági válaszra a Független Előadó-művészeti Szövetség.

2012. november 21. 12:22

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feltuki és Gogylász
2012. november 21. 20:26
Budapesten jelenleg működik 54 hivatalos szinház és (megszámolható) nyolcvan azaz nyolcvan alternativ szinházi társulat beleértve a tánc és bábszínházakat is....... A támogatásukról megjegyezném hogy a StúdióK 2010-ben nyolcvanmillió forintot nyert a pályázatán. Amiből mára természetesen nincs egy peták sem,és még csak önfentartásra sem képesek. Gondolom nem ők az egyetlen "független " csapat akiket ilyen szépen kistafíroztak az adóforintjainkből. Gyerekek, tessék végre elfogadni hogy nincsen ingyen ebéd. Különbenis a nagy művek csakis a legnagyobb nyomorban születnek. Lehet éhezni ,fázni,és máris sokkal realistábbra sikerül az Éjjeli menedékhely by Gorkij....
Peonza1
2012. november 21. 20:15
Ezek nem is Fesz-ek,hanem F*SZOK.Ezek az előadó művészsetet csak ugatják.Az adófizetők pénzét nagyon kár ezekre pazarolni.
lola
2012. november 21. 19:40
Ki kéri, hogy "közhasznúak" legyenek? Hogy az iskolákban is előadják a hülyeségeiket, mert fizető nézőket képtelenek maguknak toborozni? Ebben a saját maguk által közhasznúnak aposztrofált tevékenységben ki is merül minden alap, amit fel tudnak hozni érvként, hogy miért kell őket minden évben újra kitömni pénzzel. Ja bocs, az esélyegyetlőtlenség elleni harcukat majdnem elfelejtettem. Pedig az eredmények magukért beszélnek! Vagy mégsem?
söralátét méretű életszínvonal
2012. november 21. 16:02
független tehát EMESZPÉÉÉÉÉS! meg aztán a libajnai! gyurcsány takarodj! elég volt az elmúltnyólcévből! nem akarunk tandíjat se ÁFA emelést! meneteljünk hát az államadósság ellen kedves NERtársaim! a "pincepatkányok" (Bayer Zsolt) már a küszöbön vicsorognak, nincs hova hátrálnunk! NEM LESZÜNK GYARMAT! CSAK A FIDESZ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!