Már az uszodákban is verekednek a migránsok Németországban, fürdőruhás rendőrökkel próbálják orvosolni a helyzetet

2022. július 18. 10:32

A bevándorlók nemrég egy németországi fürdőben verekedtek – a németek felkérték a német belügyminisztert, hogy reagáljon az esetre.

2022. július 18. 10:32
null

Egyre több a bevándorlók közötti konfliktus a német uszodákban

Németországban a nyilvános uszodákban a megszokottnál több rendőrrel találkozhatnak majd az ott pihenők, sőt egyes rendőrök fürdőruhában lesznek, csak úgy, mint a vendégek – erre azért van szükség, mivel egyre több verekedés tör ki az uszodákban – állítja a Remix hírportál.

A német BILD újságnak adott interjújában Nancy Faesar szövetségi belügyminiszter megígérte, hogy kezelni fogják a növekvő problémát.

A közösségi médiában is futótűzként terjedt a hír, videófelvételek is készültek az esetről:

Nem csak az uszodákban verekednek a bevándorlók

A nyílt utcán, fényes nappal estek egymásnak rivális migráns klánok Németországban, kevesebb mint 24 órával később nagyobb migránscsoportok gyűltek össze ugyanazon a helyszínen, hogy összeverekedjenek – a dulakodásban egy férfi súlyosan megsérült. Rendőrségi tisztviselők szerint a rivális migránsbandák között nagy a feszültség, ezért aggódnak a lakosok, hogy tovább folytatódik majd a klánok közötti harc.

Az első tömegverekedésben körülbelül 30 ember vett részt. A rendőrség szerint az első incidens során több letartóztatásra is sor került, de senki sem sérült meg súlyosan, és fegyverek sem kerültek elő. Másnap azonban több mint száz ember gyűlt össze ugyanott, ám ezúttal késekkel és botokkal mentek, bútorokat, sőt tányérokat is dobáltak egymásra – írta korábban a Makronóm.

A nyílt utcán, fényes nappal estek egymásnak rivális migráns klánok Németországban, kevesebb mint 24 órával később nagyobb migránscsoportok gyűltek össze ugyanazon a helyszínen, hogy összeverekedjenek – a dulakodásban egy férfi súlyosan megsérült. Rendőrségi tisztviselők szerint a rivális migránsbandák között nagy a feszültség, ezért aggódnak a lakosok, hogy . Az első tömegverekedésben körülbelül 30 ember vett részt. A rendőrség szerint az első incidens során több letartóztatásra is sor került, de senki sem sérült meg súlyosan, és fegyverek sem kerültek elő. Másnap azonban több mint száz ember gyűlt össze ugyanott, ám ezúttal késekkel és botokkal mentek, bútorokat, sőt tányérokat is dobáltak egymásra – írta korábban a Makronóm.

A múlt hónapban egy berlini szabadtéri uszodában történt hasonló incidens, akkor a biztonsági személyzet próbált rendet tenni száz bevándorló között. Az eset következtében négy ember sérült meg, egy biztonsági őr pedig kórházba került.

Lassan már mindennapos a migránspárbaj

A szabadtéri fürdőkben az erőszak olyannyira elterjedt, hogy a Német Úszó Bajnokok Szövetségének elnöke, Peter Harzheim a múlt hónapban azt nyilatkozta, hogy

nem tudja többé arra bátorítani a családokat, hogy menjenek uszodába.A hírcsatornának azt mondta, hogy „felelőtlenül viselkedne”, ha saját három unokájával látogatna el egy szabadtéri uszodába.

A közösségi médiában többen is feltették a kérdést: vajon most miért van szükség több rendőrre, mint korábban?

„Miért nem volt szükség rendőrökre az uszodákban 15-25 évvel ezelőtt? Talán be kellene ismernünk a múlt hibáit? Ha már egy anya a gyermekeivel nem mehet el egyedül az uszodába, akkor valami nagyon nincs rendben” – írta a videó alá egy Twitter felhasználó.

Orbán előre tudta, hogy nem működik a migránsok beintegrálása, ezt egy osztrák képviselő is alátámasztotta

Harald Vilimsky, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) európai parlamenti képviselője beszédében határozottan kijelentette, hogy az országoknak saját polgáraikat kellene megvédeniük ahelyett, hogy genderkérdésekkel és a migránsok jólétével foglalkoznak – pont úgy, ahogyan Magyarország cselekszik.

„Magyarország az egyetlen, ahol a kezdetektől fogva küzdenek az úgynevezett Willkommenskultur ellen, ezért az uniós központosítás támogatói harcolnak ellene. Nagyon riasztó jeleneteket látunk, különösen Nyugat-Európában: fiatal férfiak tömegei verik egymást a strandokon vagy szexuálisan zaklatják a nőket. Elfogadhatatlan, hogy az őshonos polgároknak ilyen körülmények között kell élniük az EU és egyes nyugat-európai kormányok, főként a baloldali vagy önjelölt polgári kormányok felelőtlen politikája miatt” – idézte az osztrák képviselőt a Makronóm.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2022. augusztus 13. 03:33
Verekednek? Verekednek, hely kell nekik, olyan izé Lebensraum vagy mi.
masikhozzaszolo
2022. július 23. 22:29
Az a baj, hogy még kevesen vannak a bevándorlók, illegális migránsok, menekültek. Mert ugye már azt hiszem, a franciáknál már rotáció van, a fekete afrikaiak kiverték a befogadóhelynek megnyitott aulából az ukránokat, mondván, ők korábban jöttek. Meg fog oldódni ez a probléma, az életrevalóbb nép, vagy a nagyobb kés győz. Mint az osztrákoknál, mikor az alpesi házból a kisbaltával kizavarták az osztrákokat, akik kiugráltak az ablakon.
lolek
2022. július 23. 22:29
Kérdés, hogy a nyugat-európai népek mennyire életképesek, van-e még bennük valami a természetes önvédelemből. Azt hiszem a keleti népek életrevalóbbak, a nyugati meg elkényelmesedett, agymosott vezetőket választ, s ezek a népek hagyják, hogy minden értelemben lenullázzák őket.
lolek
2022. július 23. 22:29
Kitelepítenék már a migránsokat, csak senki nem veszi át őket. Anglia is befucsolt a tervével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!