Elkapták a kerékpártolvaj-banda vezetőjét

2012. július 25. 16:01

A bosnyák bandát már márciusban lekapcsolták, vezetőjét azonban csak most sikerült elkapni. A biciklitolvajok három év alatt több mint 1200 kerékpárt loptak el Ausztria Karintia tartományából, hogy aztán bosnyák és horvát ócskapiacokon adják tovább őket.

2012. július 25. 16:01

Boszniai biciklitolvajok lopkodtak karintiai kerékpárokat, három éven át több mint 1200 darabot kötöttek el Karintiában. A legdélibb osztrák tartomány összes biciklilopásának negyede írható a rovásukra, összesen 700 ezer euró értékben vittek ki Ausztriából bicikliket, amelyeket azután boszniai és horvátországi ócskapiacokon adtak el. 

A banda vezetője egy 40 éves boszniai férfi, aki Klagenfurtban él. Őt csak a minap sikerült leleplezni boszniai és horvát rendőri együttműködés eredményeként. A banda azonban már márciusban lebukott: a karintiai rendőrség közúti ellenőrzésén fennakadt egy 57 bicikliből álló szállítmány, amelyről kiderült, hogy mind lopott – írta az austriantimes.at osztrák hírportál.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!