Kitört a balhé a hazai focimeccsen: karbantartó és játékos esett ököllel egymásnak

2023. szeptember 29. 15:39

A játékos húzta a rövidebbet.

2023. szeptember 29. 15:39
null

Verekedés tört ki a múlt hétvégi Kenderes–Lurkó Focimánia Vármegye I-es labdarúgómérkőzés második félidejében. A vendégek egyik játékosa és a hazai csapat karbantartója esett egymásnak, végül a játékost három évre eltiltották.

A Kenderes–Lurkó Focimánia Vármegye I-es mérkőzés második félidejében Túri János, a hazai csapat karbantartója és „ezermestere”, nem mellesleg korábbi játékosa perceken keresztül folyamatosan szidalmazta a kenderesiek játékosát, Lólé Ferencet, aki egy ideig tűrte a szidalmakat, majd heves verbális vita alakult ki köztük, egy bizonyos ponton pedig elszakadt a cérna a 32 éves játékosnál – írta meg az esemény részleteit a Szoljon.hu.

 

Lólé lejött a pályáról, a karbantartó pedig a korláton belülre lépett, majd nekiestek egymásnak. Nagyjából két percig verekedtek, mire öt-nyolc ember leszedte Lólét Túriról.

 

Az MLSZ Lólét három évre eltiltotta a labdarúgástól, valamint rendőrségi feljelentést is tettek ellene.

Nyitókép: Amikor még a labda volt a középpontban a mérkőzésen. Forrás: Facebook/Kenderesi VSE

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2023. szeptember 29. 17:55
Jó, és akkor a karbantartó ott se volt? Ha már ott tartunk, hogy sport kapcsán kitört csetepaté: nem kéne minden 1es kibaszott esetben rendőrséget hívni és büntetőfeljelentést tenni, amikor egyik hokis hókon bassza a másikat a péklapátjával, jobb esetben a csontos öklével? Ha mér nem, akkor a fociban meg miért? De ha már a törvény betűje, akkor becsületsértés, rágalmazás, nagynyilvánosság előtt elkövetve - hol van a szidalmazott játékos ebbéli jogérvényesítése a történetben, mert nem találom? Esetleg, ha a karbantartó "a kelleténél" súlyosabban kapott az ökölpárbajban, és esetleg megsérült, akkor megértem persze a nagy palávert, de akkor az szorosan hozzátartozna a történethez és meg kéne írni. Mindenképp kótyagos tehát a beszámoló, de ez mindig is így szokott lenni.
survivor
2023. szeptember 29. 17:29
Ehhez képest az Egri csillagokban Sárközi egy árja...
survivor
2023. szeptember 29. 17:28
need-info Ősindiai lehet...ahogy a feldobott fotókat elnézem..
survivor
2023. szeptember 29. 17:26
"Kenderes–Lurkó Focimánia Vármegye I-es mérkőzés második félidejében Túri János, a hazai csapat karbantartója és „ezermestere”, nem mellesleg korábbi játékosa perceken keresztül folyamatosan szidalmazta a kenderesiek játékosát, Lólé Ferencet " Lurkó Focimánia, Túri és Lólé EZ VALAMI VICC ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!