Megunhatatlan: Szoboszlai Dominik 70 méteres álompasszát nem lehet elégszer megnézni (VIDEÓ)

2023. szeptember 12. 06:01

Nemcsak a parázs összecsapásokról marad emlékezetes a csehek elleni barátságos mérkőzés.

2023. szeptember 12. 06:01

A Mandiner beszámolt róla, hogy vasárnap este kőkemény meccsen tanulságos döntetlent játszott a magyar válogatott Csehország ellen. A barátságos mérkőzés ellenére parázs összecsapásoknak lehettek tanúi a nézők. Jó példa erre Szoboszlai és Soucek összecsapása.

Ezt is ajánljuk a témában

Azonban nemcsak a kemény párharcokról marad emlékezetes a csehek elleni barátságos mérkőzés. A közösségi médiában terjed a videó, amely Szoboszlai klasszisát mutatja: a magyar válogatott csapatkapitány a saját tizenhatosáról indítva, 70 méteres átadással teremtett gólhelyzetet.

Mutatjuk az átadást:

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner444hu
2023. szeptember 12. 12:11
Lehet hogy Szoboszlai jól tud labdázni, de a térdeplő wokehívő attitűdje következtében, nagyságrendekkel több kárt okoz a magyaroknak és Magyarországnak mint amit a labdázásával valaha elér. Mit is üzen a magyar gyerekek, ifjúság felé, akik egyfajta példaképként tekintenek rá: térdeljetek le, a woke, gender, LMBTQIP...+ ideológia előtt, fogadjátok el
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 12. 10:48
Purczeld Ferenc 2.0.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 12. 10:47
Agyonsztárolt zsidó hazaáruló mint a Puskás.
DrPepper
2023. szeptember 12. 10:43
Kint voltam, pont amögött a kapu mögött, ahonnan a passz indult. Először nem is értettem, mi a fenének megy annyira hátra egy sima labdakihozáshoz. :) Szoboszlai játékáért önmagáért érdemes válogatott meccsre járni. Régebben a gyerekek mind Messi vagy Ronaldo mezeket viseltek, most mindegyik Szoboszlai 10-es. Jó látni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!