Kínaival nyertek a japánok – ilyen még nem történt a világbajnokságon (VIDEÓ)

2023. december 08. 17:07

A csodagól, amely elcsendesítette a dán szurkolókat.

2023. december 08. 17:07
Szabó Péter

A németek és a lengyelek ellen még csak közel voltak hozzá, a társrendező dánok ellen viszont már összejött a győzelem a japánoknak egy ki-ki meccsen – mégpedig a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének első fordulójában. A két éve vb-bronzérmes dánok először kaptak az idei vb-n, és először kaptak ki történetük során az ázsiai ország legjobbjaitól, ráadásul ez a „bravúr” most hazai szurkolók előtt csúszott be Herningben. Az óriási meglepetést jelentő győztes gólt egy látványos kínai figura végén szerezték a japánok.

Fotó: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix/AFP

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2023. december 09. 11:37
Csendesebbek lehetnének, miután kiderült, hogy a három rendező ország irányította a sorsolást. Úgy alakították, hogy ők hárman és a franciák csak a legjobb négy között találkozzanak, addig sima út... Ebbe köptek bele a japánok:-))))
pumuklik
2023. december 08. 21:29
Azért kell önbizalom ebben a szituban egy ilyen gólhoz! Bár látnám a magyar lányokban!
Gullwing
2023. december 08. 18:38
A hazai lejtős pályán a dánok elcsúsztak....🤣
chief Bromden
2023. december 08. 18:17
Kizárni a manipuláló társrendezőket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!