Megnyerte a Bl-nyolcaddöntő első meccsét a Veszprém a Szeged ellen

2024. március 28. 22:10

A Telekom Veszprém együttesen megnyugató előnyt szerzett a visszavágó mérkőzésre, így jó eséllyel ott lehet a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

2024. március 28. 22:10

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki nyolcaddöntőjében a Telekom Veszprém idegenben 37–30-ra nyert az OTP Bank-Pick Szeged csapata ellen. Ezzel Momir Ilics együttese megnyugtató előnyt szerzett a visszavágóra, amelyet egy hét múlva csütörtökön, 18.45-kor rendeznek a Veszprém Arénában – közölte a Nemzeti Sport.

A mérkőzést követően a két csapat edzői is értékelték a látottakat. A Szeged mestere, Kárpáti Krisztián úgy fogalmazott, „Időnként kellemetlenül éreztem magam kispadunk előtt, mert szétesett a játékunk. Ennyi hibával kézilabdázva esélytelenek vagyunk a Veszprém ellen. Mindent elkövetünk, hogy a visszavágón javítsunk, de előtte még Tatabányán is helyet kell állnunk bajnoki mérkőzésen”. „Azért nyertünk fölényesen, mert Rodrigo Corrales tizenhat védést bemutatva szenzációsan védett, hátul stabilak voltunk, és ez a támadójátékunkra is jótékony hatással volt. Külön öröm számomra, hogy a korábban kevesebb lehetőséget kapó játékosaink is helytálltak” – reagált a győztes Veszprém edzője. 

OTP BANK-PICK SZEGED–TELEKOM VESZPRÉM 30–37 (17–20)

férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntő, 1. mérkőzés
Helyszín: Szeged, 7718 néző. Játékvezetők: Hansen, Madsen (Dánia). 

SZEGED: Imsgard – Sostaric 3, Stepancic 4, Bombac 3, Bánhidi 3, Mackovsek 4, Jelinic 1. Csere: Mikler R. (kapus), Kalaras, GARCIANDIA 5, FRIMMEL 6 (2), Martins 1, Szita, M. Gaber, Bodó. Edző: Kárpáti Krisztián
VESZPRÉM: CORRALES – VAJLUPAU 7, REMILI 5, Fabregas 2, Ligetvári, el Dera 1, DESCAT 7 (1). Csere: J. Omar 3, PESMALBEK 5, CASADO 4, Sandell 2, Elisson 1, Koszorotov. Edző: Momir Ilics

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­­ö­­g­­­ö­­s­­­ ­­l­­á­­­n­­­y­o­­­k­­­ ­­­v­á­­r­­n­­­a­­k­ ­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
pbetti87
2024. március 29. 06:40
Hajrá Veszprém!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!