Az elvesztett kupadöntő után távozik Dejan Sztankovics a Ferencvárostól

2024. május 16. 16:42

Fájó vereség után búcsúzik a rekordbajnok vezetőedzője.

2024. május 16. 16:42
null

Nyitókép: Facebook/FTC/Molnár Ádám

Az M4 Sport értesülései szerint Dejan Sztankovics csütörtökön közölte a Ferencváros vezetőségével, hogy elfogadta egy másik klub ajánlatát, és távozik a magyar rekordbajnoktól.

Dejan Sztankovics tavaly szeptemberben Sztanyiszlav Csercseszov utódjaként a megbízott Máté Csabát váltotta a zöld-fehérek kispadján, irányításával az alakulat bajnoki címet nyert, s a Konferencia-ligában a a csoportkörben veretlenül rájátszásig menetelt, ahol a későbbi döntős Olimpiakosz ellen búcsúzott – a Fradi kedd este némileg meglepetésre hosszabításban 2–0-ra kikapott a Pakstól a MOL Magyar Kupa döntőjében.

Kubatov Gábor elnök már a Ferencváros 125. évfordulóján elárulta, a szerb tréner szerződésében négy havi fizetéséről szóló kivásárlási összeg szerepel. Meg nem erősített sajtóinformációk szerint egy olasz csapat csábította el a bajnokcsapat vezetőedzőjét. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­­­k­­e­­­l­d­ ­­­a­­ ­s­­­z­­­e­x­i­­ ­p­­­u­n­­­c­­­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
gyaloggos
2024. május 16. 20:14
EZ a döntés persze nem a tegnapi meccs következménye, már korábban megállapodtak a távozásról. KUBATOV közelmúltban tett nyilatkozatából már lehetett gyanítani, hogy SZTANKOVICS megy. EGYÉBKÉNT nem említette volna Kubatov ezt a lehetőséget.
gyaloggos
2024. május 16. 20:11
OROSZ csapat NEM OLASZ! A SZPARTAK MOSZKVA vezetőedzője lesz.
Tommaso
2024. május 16. 19:03
NEM AZ A SAJNOS, hogy nem Magyarországon lesz az Európa-konferencialiga döntője. Hanem hogy a legjobb magyar csapat idén szégyenszemre NÉGY KUPÁBÓL IS KIESETT. A héten a 10%-nyi költségvetésből gazdálkodó Paks verte meg. De kudarcosak voltak a BL-ben, az EL-ben és a Konferencia Ligában is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!