Miskolci anziksz

2012. január 25. 16:11

A sikeres látogatás élményét egy-egy vezércikk, a Gyurcsánytól bérrettegő liberális, és a jobboldal erőlködő közleményei sem tudják elvenni.

2012. január 25. 16:11
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Gréczy blog

Gyurcsánynak volt roma szóvivője, ő beszélt székfoglalójában lovári nyelven is. Mindez ok lenne a szégyenkezésre? Főleg arra, hogy a balliberális oldal politikailag ellenérdekelt támogatói ebben a hangnemben ne tudják elviselni, hogy a Magyar Köztársaság volt miniszterelnöke elfogadja egy család szíveslátását? Vagy azt is meghatározzák majd, ki hívhat meg kit és ott milyen programokat szervezhetnek?

Nem kéne mindezt mérlegelni, végiggondolni? Szerintem ebben a hangnemben lehet írni bárkiről, akár a baloldal eddigi utolsó, választást nyerő politikusáról is, de a düh, hogy Gyurcsány van, a DK létezik, olykor zavarja a tisztánlátást. És ettől még a kirándulás sikeres volt, számos tapasztalattal és életre szóló élménnyel gazdagodtak a résztvevők. A sikeres látogatás élményét egy-egy vezércikk, a Gyurcsánytól bérrettegő liberális, és a jobboldal erőlködő közleményei sem tudják elvenni.

Lehet, hogy némelyek keveslik, amit Gyurcsány tett kormányon a szegényekért, a romákért. Szívük joga. Csak tessék nekem egyetlen miniszterelnököt mondani, aki többet cselekedett, akár szimbolikus, akár anyagi értelemben. Bárkit az elmúlt húsz évből. Ha lesznek nevek, konkrét intézkedésekkel, megvitathatjuk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. január 26. 09:10
Tudósítónktól: A nyomok a budapesti Rózsadombra vezetnek. Állítólag ott húzzák meg magukat a keresettek, az egyik zsiványtanának átalakított műemlékpéületben. A szomszédok szerint a körözött Avasi rém Repülős Gizi módszereivel tűnik el a látómezőből, majd bukik elő a leg váratlanabb helyeken újra meg újra. Érdeklődéssel figyeljük a fejleményeket.
nyoooc
2012. január 26. 09:07
A valóság showk közönsége egyenesen falja az ilyen eseménykeről szóló tudósításokat. Gyurcsány könnyen manipulálható bázist tervez építgetni. Az igaz, emelkedett, antipopulista demokrata Debreczeni lelkes támogatásával...
nyugalmazott tanár
2012. január 26. 08:26
Friss hír: Miskolcon hatalmas pánikot keltett az Avasi rém megjelenése. Állítólag 4 kutya elvetélt, 9 kappannak visszajött a kukorékolhatnékja és a lakosság a kártétel megelőzése érdekében állítólag bezárta a szobába a még ártatlan gyermekeket. Az önkéntes rendőrök nyomkeresőkkel pásztázzák át a várost. Szentpéteri kapunál találtak egy eldobott hazugságot. Ezt használják forró nyomként... Várjuk a friss fejleményeket.
nyugalmazott tanár
2012. január 26. 08:12
Hazament a Persona non gratis. Vagy hazazavarták? Mindegy. Egyformán szánalmas, és már nagyon unalmas a figura.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!