Az avasos sztori tényleg az utóbbi idők mélypontja

2012. január 26. 16:34

Feri nem tudta eljátszani, hogy tényleg érdekli az, ami ott van.

2012. január 26. 16:34
john the revelator
john the revelator

„Egyszerűen azért, mert Feri nem tudta eljátszani, hogy tényleg érdekli az, ami ott van. 1:17-nél »ezek az emberek«-ezik, később »csak szendvicset kell enni?«, meg hasonló elszólásokból tökéletesen lejön, hogy fosik az egészre, és annyi számít, hogy »nézd, itt is benne vagyunk«, mutatva az újságra. Az is teljesen biztos, hogy amikor az index bement a kocsmába, azért tűnt fel 10 perc múlva Ferenc, mert leadták a drótot, hogy itt az index, és ezek bazmeg rohantak a kamera elé.

Az, hogy egy vidéki lakótelepen nyomor van, az persze nem újdonság, legalábbis, akinek újdonság számba megy az, hogy »avasi keserű«, meg »elvették a gyárakat meg a nyugdíjat«, az nem ebben az országban él.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gary_cooper
2012. január 26. 21:44
Erröl az "Avas-történetröl" az jut az eszembe, hogy ez az ember - gyurcsány -már koldulni jár a népszerüségért. Nem csak politikusnak, de embernek is osztályon aluli..., mondhatnám: selejt.
dr.Kvasztics Fedor
2012. január 26. 20:10
Beteges. Ennyit tudok rá mondani. A kereskedelmi tévék színvonala, ami mindig le tudott süllyedni arra a szintre, ami biztosította a nézettséget. Nem tudom, hogyan születik a népszerűség. Békéscsabai kolbásztöltő verseny kell hozzá, vagy az Avas lakótelep népe közé történő leereszkedés. A kolbásztöltésben legalább van valami produktív. Ott aludni valahol, és teát főzni? Hát, nem tudom. Fidesz szavazóként sem voltam soha feltétlen Orbán rajongó. Nem szerettem a demonstrációkon a Viktor! Viktor! kiáltozásokat, mert volt már vezetőnk, akit kritikátlanul tapsolva, ünnepelve szerettünk. Van aki népvezérnek akarja látni Orbánt, van aki csak egy nemzeti politika megvalósítójának. Én az utóbbira szavaztam. De Gyurcsány most az események után loholva - lásd LMP-s leláncolós tüntetéshez való odafurakodás - valami valóságshowval szeretne előállni, és a nemzet Fletója szeretne lenni. Nem fog menni. Horn Gyula volt az utolsó baloldali politikus, akit még elfogadtak az egyszerű emberek maguk közül valónak, ki is mutatták. Gyurcsánynak ez nem fog menni.
Krupp Skya
2012. január 26. 19:04
Gyurcsány elvtárs terve a következő hónapra: Tisztelgő látogatást tesz a biatorbágyi viaduktnál majd meg koszorúzza Matuska Január Elseje egy nappal korábbi síremlékét a kerepesi temető tőkésmozgalmi panteonjában. Az ATV Tőkés Hősökre Emlékezünk címmel sugározza az Álomférfi minden megmozdulását.
Faqtya ezredes
2012. január 26. 18:28
Fletó minden szava és tette az utóbbi idők mélypontja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!