Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Marad

2012. március 29. 16:53

Ne legyenek illúzióink, nem szabadulunk ilyen könnyen (háromhavi gyalázat árán) tőle.

2012. március 29. 16:53
Magyar Narancs Szerkesztőség
Magyar Narancs

„Most, hogy a Semmelweis Egyetem doktori tanácsa 16:2 arányban úgy találta, hogy a csaló Schmitt Páltól el kell venni a doktori címet, most, hogy a Magyar Nemzet szíves közvetítésével a főnökei is elküldték Magyarország tolvaj államfőjének a selyemzsinórt, hiába is handabandázott Szöulban a legnagyobb honi hazug, hogy ő márpedig marad, Schmitt Pálnak minden valószínűség szerint mennie kell.

De ne legyenek illúzióink, nem szabadulunk ilyen könnyen (háromhavi gyalázat árán) tőle. A tolvaj, csaló, hazug Schmitt Pál velünk marad még jó darabig, hiszen kisdoktori aláírása továbbra is ott díszeleg Magyarország új alaptörvényén. Ami mellesleg pontosan ugyanolyan, mint az aláírója.

Ezentúl tehát minden kisdiák, minden érettségiző kap a magyar államtól emlékeztetőül – hogy egy életre megjegyezze, hogy hol kell leélnie az életét – egy nagydarab hazugságot. A dr. főtolvaj aláírásával szentesítve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2012. március 30. 09:42
Undorito vadallati csocselek maguk a legrosszabb fajtabol.
tarackos
2012. március 30. 08:36
Így van, a gyalázat és a szégyen amit Plagibá okozott és természetesen a főnöke akinek a bábja volt még sokáig velünk marad! A tákolmány csak egy példa a gyalázatra, ne feledjük, 3 millió magyar megzsarolásához is asszisztált, ahogy a teljes másfél éves ámofutáshoz!
Feyszáll
2012. március 30. 00:54
Szar ügy, de az egyenként levadászáshoz több idő köll, eltársak.
torresG4
2012. március 29. 21:13
már megvan az egyesült balfékek köztársasági elnök jelöltje...dopeman elvállalná!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!