Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Manifesztum Magyarország Államfője védelmében

2012. április 01. 22:47

Felszólítjuk a Kormányt, hogy szerezzen érvényt a többségi akaratnak és védje meg e nemzeti intézmény szentségét, tekintélyét ezekkel az anarchistákkal szemben.

2012. április 01. 22:47
Hunyadi László
MTI-OS

„Mi, az alábbi nemzeti elkötelezettségű társadalmi szervezetek tagjai megdöbbenéssel láttuk a nemtelen lejárató támadásokat a Köztársasági Elnök intézménye ellen. Valójában egy hitelét és hatalmát vesztett, nemzetidegen, erőszakos törpe kisebbség követ el minden színvonal alatti megnyilvánulást, melynek egyetlen célja a médiában való megjelenés.

Mivel tömegeket nem tudnak mozgósítani, ezért néhány fizetett aktivistájuk a balliberális média segítségével próbálja az Államfőt, általa a többségi kormányt és a Nemzetet lejáratni. Támogatóik jó része a múlt rendszer haszonélvezőiből, illetve leszármazottjaikból áll. Ők törnek pálcát mások felett, akiknek része volt az oktatás lezüllesztésében, melyet a rendszerváltás utáni liberálisok tudatosan tovább folytattak.  

Ők, akik előjogaik révén felvételi nélkül jutottak felsőoktatási intézményekbe és vadászházakban diplomáztak, vagy beosztottjaikkal íratták meg diplomamunkájukat.   Felszólítjuk a Kormányt, hogy szerezzen érvényt a többségi akaratnak és védje meg e nemzeti intézmény szentségét, tekintélyét ezekkel az anarchistákkal szemben.

Történelmi Vitézi Rend
Szent László Társaság (1861) és Rend
Horthy Miklós Társaság 
Magyar Vidék Országos 56-os Szövetség 
1956 Magyar Nemzetőrség 
Gloria Victis Alapítvány – Csömör 
Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc Emlékéért Alapítvány - Veszprém

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FOB
2012. április 02. 12:37
Továbbá a nyilatkozattal egyetértését fejezi ki: A Magyar Party és Partizánszövetség A Magyar Banánköztársaságot Kivont Karddal Védelmezők Rendje Magyar Véd- és Durciszövetség Az OPNI-t Nélkülözők Baráti Köre
slomovicz
2012. április 02. 10:46
Érzek valami zavart az ellenzéki erőben. :-) Nem úgy alakul a dolog ahogy szeretnék. Persze - csak úgy egyből - nem mondhatták, hogy "Zorbán monnyon le- és megint- mi legyünk hatalmon" mert akkor még jobban kilógna a lóláb. Nyilvánvaló, hogy egy törpe ordibáló kisebbség működteti a köztársasági elnök elleni mocskos kampányt. Nyolcan vannak az elnöki palota előtt és az általuk meghívott harmincnégy külföldi ujságiró stáb. Ez - aztán komoly! Az ellenzék, mint jól látható, valamennyien "erkölcs szakon" szerezték a diplomájukat. Ezért azután- az a diploma, amit az "úttörö szövetség és a munkásmozgalom kapcsolata" szakdolgozatért szereztek, az teljesen rendben van. :-) Mindenesetre- szégyen az, hogy a Jobbik összefekszik ebben az ügyben a kommunistákkal. Szégyenletes az egész. Itt az ideje , hogy az eddig- hallgatag többség megmutassa, -támogatja a köztársasági elnököt. Leszünk legalább háromszázezren és hazazavarjuk a "nem lehet más a politika" fedőnevű szdsz pótlékot! A FIZETETT TROLLOK MEG- MENJENEK AZ ÉDESANYJUKBA! Ne a like gombot nyomogassák! :-)
Zokni
2012. április 02. 09:35
Egyébként majd pont az újnyilasok fogják megvédeni a "nemzeti intézmények szentségét"... Ez egyszer már nagyon nem sikerült, amikor a sz..t is kibombázták az "nemzetből", nemhogy a "szentségeket"...
Zokni
2012. április 02. 09:31
Hát gen, ez elég súlyos: "...előjogaik révén felvételi nélkül jutottak felsőoktatási intézményekbe és vadászházakban diplomáztak, vagy beosztottjaikkal íratták meg diplomamunkájukat..." Most, hogy írja, tényleg. S. P. hogyan is került be az egyetemre (a Közgázra)?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!