Vettem egy Digitális Fotómagazint

2012. július 21. 11:58

Vettem egy Digitális Fotómagazint és gondoltam jól lefikázom, hogy ki olvas még ilyet, meg mi értelme fotós magazinnak az internetek idején.

2012. július 21. 11:58
Hernádi Levente
Látványpékség

„Vettem egy Digitális Fotómagazint és gondoltam jól lefikázom, hogy ki olvas még ilyet, én például évek óta nem is fogtam a kezembe, meg mi értelme fotós magazinnak az internetek idején, satöbbi.

de nem.

Volt benne egy tök jó Dezső Tamás interjú, olimpiai fotósokkal beszélgetés, meg ilyenek. Tényleg jó meg aktuális dolgok. Csak így városban blogosan.

(bár a negyvennyolcadik hogyan válasszunk makró objektívet, meg hogyan retusáljunk vörösszemet írásoknak még mindig nem sok értelmét látom).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2012. július 25. 19:29
Fizetett hirdetésünk olvashatták. Az említett médium évek óta lejtőn van. Azt kell mondjam szar lett ahogy.
Zokni
2012. július 25. 17:02
Azt írja, hogy nyomtatott fotósmagazin, az internet világában... Hát, nem tudom. Legközelebb piacra dobják a digitális Mona Lisát, mondjuk 1000 megapixelest, amit rögtön egymillió példányban töltenének le. Hagy "örüljön" a művész, akinek a forgására a sírjában villamos erőművet lehet majd építeni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!