Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Nem ilyen lovat akarunk

2013. március 28. 12:03

Ahhoz, hogy a magyar liberalizmus megtépázott renoméja ne szenvedjen további károkat, elsősorban egy következetes, de realista pártra van szükség.

2013. március 28. 12:03
Lord Valdez
Liberatórium

Most olvasom, hogy Fodor Gábor liberális pártot kíván alapítani. A létrehozni kívánt formációról egyelőre nem sokat tudni, de azt igen, hogy már gyanús.

Ahhoz, hogy a magyar liberalizmus megtépázott renoméja ne szenvedjen további károkat, elsősorban egy következetes, de realista pártra van szükség. Ez a pár mondat viszont nem erről árulkodik. (…)

 

Egyszóval, Gábor, ezen még dolgozz egy kicsit, légy szíves. Ebből ebben a formában nem lesz sikeres párt. Ez a frissen végzett bölcsészek megszólítására alkalmas, de nem nekik hiányzik nagyon egy párt, hanem azoknak, akik szerint a piacgazdaságot kellene erősíteni. Akik szerint a fair verseny eredményezi a leghatékonyabb megoldásokat. Akik szerint a szólásszabadság fontosabb, mint egyesek érzékenysége stb. Azaz a klasszikus liberális irányvonal hiányzik ebből az országból.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. március 28. 17:46
"Ahhoz, hogy a magyar liberalizmus megtépázott renoméja ne szenvedjen további károkat," fel kellene hagyni a militáns, szélsőséges, fasisztoid magatartással. És az idegen érdekek gátlástalan kiszolgálásával. Erre azonban nagyon kevés az esély. Ezek képtelenek megváltozni.
Piréz Robert
2013. március 28. 17:27
Szerintem tök fasza ötlet liberális pártot alapítania a Fodornak. Elemi szükségünk van rájuk! http://www.tutiblog.com/2013/03/hajra-vakbel-hajra-fodor-gabor.html
kjkj945
2013. március 28. 16:47
http://www.hotdog.hu/muzsak/vers-mindenkinek/anyam-en-nem-ilyen-lovat-akartam Talán mert sokan nem is tudják, honnan ered ez a mondás. ha jól tudom, a költő szabédi lászló. Anyám, én nem ilyen lovat akartam
hátakkor
2013. március 28. 16:30
Gabika légüres térben van, szponzorokat keres. Elég reménytelen vállalkozás. Liberális és egykulcsos adójú világban marad a szinte reménytelen harca a buzi házasságért, amiből nem tud gyerek születni. Biológia, első osztály, második félév.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!