A Főnök távollétében

2013. március 16. 11:30

Ha ezek az emberek elvégzik a munkájukat, akkor a magyar hatóságok már a veszélyeztetett útszakaszok előtt visszafordítják az autókat és a kamionokat. Már szerda estétől.

2013. március 16. 11:30
narancsblog
Magyar Narancs

„Azok a szervek, amelyek gyors együttműködésére és összehangolt cselekvésére legkésőbb szerda estétől szükség lett volna ebben az országban, a következők: az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, a rendőrség, a honvédség és az Országos Mentőszolgálat. A meteorológiai szolgálat Fazekas Sándor, a katasztrófavédelem és a rendőrség Pintér Sándor belügyminiszter illetékességi köre. A honvédelmi miniszter Hende Csaba. Az OMSZ Balog Zoltán emberi erőforrás-miniszter irányítása alá tartozik.

Ha ezek az emberek elvégzik a munkájukat, ha eleget tesznek a törvényben foglalt kötelességüknek, nem fordulhatott volna elő, hogy tízezernyi ember, magyar és nem magyar állampolgár hosszú órákra, esetenként egy napra az utakon reked.

Ha ezek az emberek elvégzik a munkájukat, akkor a magyar hatóságok már a veszélyeztetett útszakaszok előtt visszafordítják az autókat és a kamionokat. Már szerda estétől. Ennek érdekében már szerda estétől gondoskodnak arról, hogy a törvény által előírt gépezet beinduljon. Gondoskodnak arról, hogy folyamatosan működjön a kormányzati koordinációs szerv, és annak percre és hatod rendű bekötőútra pontos képe legyen az időjárás és a hóvastagság alakulásáról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. március 16. 19:45
új fogalom született; Fotelkatasztrófaturista. Csoda gyerekek ezek ott a MaNcsnál.
Rabonban
2013. március 16. 17:19
Nagy az Isten állatkertje, s benne az elefántház gondnokai írnak ilyeneket:,,Ha ezek az emberek elvégzik a munkájukat, akkor a magyar hatóságok már a veszélyeztetett útszakaszok előtt visszafordítják az autókat és a kamionokat. Már szerda estétől." És akkor az összes baloldali média és ,,szabadságharcos" nyivákolna, hogy Orbán diktatúrát épít, mert korlátozza az emberek mozgását. Lassan eljutunk odáig, hogy a banga EU vezetés és hazai jobágyaik a hóért és szélért is Orbánt hibáztatják...
Solaris
2013. március 16. 16:38
Jó lenne most már tudni egy dolgot amiért a Fidesz felelős, mert a gazdaságért nem, a közállapotokért nem, az állam működésért nem, a kivándorlásért nem. Ja igen a Bajnai meg a Gyurcsány meg a ballibbancsok, na azok a felelősek!
mákos lecsó
2013. március 16. 15:34
Minden, de MINDEN helyszíni beszámoló az irányítás csődjéről beszél. Ugye nem baj, ha inkább nekik hiszek, mint a blogoló fideszfanoknak!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!