A közmédia tudatmódosító hatása

2013. július 23. 15:33

Orbán négy napra ment szabadságra – a józan ész legalább négy évre.

2013. július 23. 15:33
narancsblog
narancsblog

„Hogy is kerül a Magyar Hírlap kemény szavú publicistája ebbe a műsorba? Szakértője ő az európai integrációnak, elismert tudora az uniós jognak, vagy éppen az elmúlt évtizedek, sőt: évszázadok eszmetörténetének búvárlásáról ismeri őt a nagyérdemű? Nem, Bíró Zoltánt onnan és úgy ismeri a nagyérdemű, hogy a Magyar Hírlapban hétről hétről, újra és újra eladja az ő személyes hőse, Csurka István teóriáit a cionista világ-összeesküvésről. És pontosan ezért hívták meg most is, és ő tette a dolgát: amit a Heti Válasz »internacionalista értelmiségnek« hív, azt Bíró háttérhatalomnak. »Itt egy nyilvánvalóan balliberális, globalista hálózatot építenek Európában«, és ezek a bizonyos valakik egész Európát akarják uralni, és ha győznek, akkor megszűnnek a nemzetállamok, és »az egész európai kultúrát odavetik a szemétdombra« stb.

Ezzel aztán vége is az adásrésznek, nincs kommentár, nincs reflexió, mindenki mehet a dolgára – már ha a zsidó mumus el nem viszi.

Tényleg kurva jó lehet nyaralás közben ilyeneket hallgatni. És ezt hallgatják százezrek, reggel, délben és este, minden hullámhosszon.

Orbán négy napra ment szabadságra – a józan ész legalább négy évre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. augusztus 12. 17:26
Mi van?Már három éve részeg vagy?Azok alapján amiket a Mancsnál írtok el is hiszem.Készítsd a májadat mert még minimum öt év kemény piálás vár rátok.Akkor meg már minek kijózanodni arra a kis időre ami még hátra van.
pedroamigo
2013. július 26. 16:41
Közmédia. Ez vmi vicc?
Toportyán tiszteletes
2013. július 26. 16:40
Jobber média már a birkák értelmi kapacitását is alulmúja,ebből még kergebirkakór járvány lesz,figyeljétek meg.
IgazságosIzomViktor.
2013. július 26. 16:40
A magyar közmédia már vállalhatatlan sajnos.Nemcsak azért mert nyugodtan nevezhetnénk Orbán 1 nek Orbán 2-nek(bár az m2 a legtöbbször nincs átpolitizálva,de az m2 műsora is egy kalap szar),Orbán 3-nak és Orbán 4 nek,de azért is mert évi 70 milliárdos!!!állami támogatás mellett olyan szinten silány,szarhalom műsorokat ömlesztenek az emberekre,hogy az valami katasztrófa.Hova rakják azt az irdatlan sok pénzt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!