Fedőneve: Story Tv – Leleplez a Magyar Nemzet

2013. július 26. 17:52

Ami a reklámadós rutinparanoia után következik, az már valóban a sztálini idők lapkészítését idézi.

2013. július 26. 17:52
narancsblog
Magyar Narancs

„Mivel a hírbe hozott tévések korábban nem csak kormánypárti mikrofonállványként működtek, és nem is ellenzéki politikusok rendreutasítását tartják a tényfeltárás csimborasszójának, akár jogos is lehet a Magyar Nemzet aggodalma, ám a lap szerint igazából nem Bárdos vagy Baló, hanem a reklámadó miatt születnek majd riportnak álcázott kormányellenes műsorok.

Erre még nem kapnánk fel a fejünket, hiszen a Magyar Nemzet napi hülyeségadagjának hála ingerküszöbünk az egekben, de ami a reklámadós rutinparanoia után következik, az már valóban a sztálini idők lapkészítését idézi, olyan gyöngyszem, amiből tényleg csak a békaember és a csőszkunyhó hiányzik. De van helyette médiamogul-gyűlés és »luxusétteremben csiszolódó terv«.

Tényleg csak röhögni lehet, hogy mindezt egy oly lap közli, amelyik a kormány és a Simicska-féle cégek hirdetéseiből él, pedig egyáltalán nem vicces.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. augusztus 14. 18:56
Ilyen hazaáruló szemét bandához megy a Bárdos.Hiába komcsi kutyából nem lesz demokratikus szalonna.Egy apró történet:amikor lakást kaptak a Telepes utcában szemem láttára vagta szájon az első feleségét mert a kis polskival nem tudott betolatni a garázsba.A kolégám alig tudott lefogni.Akkor helyeztük feszültség alá a társasházat és kötöttük be a lakásokat.
Text adósság
2013. július 30. 09:13
Magyar Narancs Narancsblog, Sztálin nélkül tudjátok hol lenétek a Holttenger partján sóbálványokká lenétek meredve. Rólatok szól ez a kis Holttengeri sódal. Oszd meg ezt a dalt az ismerőseiddel: Share on facebook Share on iwiw Share on startlap Egyszer volt, hol nem volt, egy icipici házikó, Icipici házikóban, icipici Sózikó Ottan élt éldegélt, egy icipici Bip silány Icipici anyukával, túl a Holtengeren át. Icipici Bip silány, Libababát ringatott, Anyuka is ezt csinálta s boldogságban éltek ott. Amikor este lett, az icipici lányka félt, Icipici anyukája mondott egy ÁVH-s mesét. Egyszer volt, hol nem volt, egy icipici házikó, Icipici házikóban, icipici Ildikó Ottan élt éldegélt, egy icipici pici Lendvai Icipici anyukával, túl a Holttengeren át Icipici lend silányka, lent silány babát ringatott, Anyuka is ezt csinálta s boldogságban éltek ott. Amikor este lett, az icipici lányka félt, Icipici anyukája mondott egy ÁVH-s mesét. Prutty!
szalámis hegedű
2013. július 30. 02:19
Én pl.el tudom képzelni, hogy mondjuk a Magyar Nemzet nevű sajtótermék megírja, hogy Bajnai Gordon a Loch Ness-i szörny és a barom fideszesek ezt elhiszik. Ez olyan konzervatív-keresztény cukiság.
várúr
2013. július 30. 02:19
Ráégi jó ballib szokás szerint egyetlen érv sem született. Egy szóval se cáfolták a MN hírét. Van helyette ostoba gúnyolódás. Kevés eeetársak,mint cunamiban a légyfing.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!