A 800 milliós fecsúti gázszerelő

2013. augusztus 08. 20:26

Az örökös piaci élethalálharc helyett mennyivel kockázatmentesebb az állam zsíros testéből kanyarintani jókorákat!

2013. augusztus 08. 20:26
narancsblog
narancsblog

A jól menő cégtulajdonos, egykori helybéli gázszerelő – és nem mellesleg jelenlegi felcsúti polgármester, valamint a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke – önerőből építette föl vállalkozását, ám a róla írt portré szerint a konkurencia megjelenésével helyzete megrendült, »Mészárosék majdnem csődbe mentek: 2007-ben már alig volt bevételük, a cég veszteséges lett, pedig korábban több mint tízmilliós nagyságrendű eredményt is el tudott érni, és a helyiek szerint akkoriban futotta saját építkezésére, drágább kocsira«. (A Nemzeti Együttműködés Rendszerének hívei – miniszterelnöktől a vállalkozóig – alighanem ezért is utálják mély meggyőződéssel a versenyt. Az örökös piaci élethalálharc helyett mennyivel kockázatmentesebb az állam zsíros testéből kanyarintani jókorákat!)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatka46
2013. augusztus 09. 12:21
Na az ilyen életpályáról kellene rockoperát írni.Orbán a király, Mészaros a teli Padláson, Fideszes Macskák. Amerikába már megfílmesítették volna,
Burkus Gordon
2013. augusztus 09. 11:52
A KDNP örömmel vette tudomásul az SZDSZ hivatalos megszűnését. A kereszténydemokraták közleményben szögezték le: üröm az örömben, hogy a "vadkapitalizmust és a devianciákat egykoron zászlajára tűző szervezet" nem tud elszámolni a tartozásaival, így 500 millió forintos adóssága az államra és ezzel az adófizető magyar állampolgárokra száll át. http://www.magyarhirlap.hu/kdn..
pedroamigo
2013. augusztus 09. 10:16
Még jó, hogy vége az oligarcha korszaknak. Ez már nem az, ez a NER...
Fici7
2013. augusztus 09. 09:02
Las Vegasban a maffiózók nem kaszáltak ekkorát. A költségek a járulékok a bérek és az adók után Kb az árbevétel 20 %-át zsebre vágni, ez igen. Itt nem lehet arra hivatkozni hogy a mi kutyánk kölyke és neki szabad. Miért van az hogy aki Viktor körül van az mind kaszál. Ezek az oligarchák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!