Kónyáék előbújnak Bajnai bőréből

2013. október 10. 11:47

Az ellenzék gyengécske, mert nem a mindennap megtapasztalható valósággal (értsd: nem az emberek bajaival) törődik, hanem az általa teremtett virtuális térben kardozik.

2013. október 10. 11:47
Borókai Gábor
Heti Válasz

Az ellenzék gyengécske, mert nem a mindennap megtapasztalható valósággal (értsd: nem az emberek bajaival) törődik, hanem az általa teremtett virtuális térben kardozik. A túlzások világában. Éppúgy sokkolja magát és híveit, ahogy korábban is, csakhogy agymosása fékezett habzásúvá vált. Nem uralja már az összes kommunikációs csatornát, és tematizációs képessége is harmatos. Így aztán hiába szerkeszt és ír Tavares-jelentést az Európai Parlamentnek, hiába visszhangozza többnyire abszurd vádjait a mögötte felsorakozó globális média, a külföldinek látszó kritikák hazai fogadtatása visszafogott. A választott témák ugyanis keveseket érdekelnek, ráadásul a liberális piacgazdaság képviselőit már csak elvétve tekintik hiteles médiumnak.

Az ellenzék saját kommunikációjának sikertelenségére radikalizálódással válaszol. Durvul. Bajnai bőréből lassan előbújik Kónya Péter és Gyurcsány Ferenc, akik a választói közepet végképp elriasztják. A szélről pedig még senki sem tudott nyerni.

Magyarországnak jó esélye van a korszakváltásra, hogy politikai elitjéből az internacionalisták végképp a perifériára szoruljanak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2013. október 10. 18:54
Kónyáék előbújnak Bajnai bőréből. Ami tulajdonképp libabőr
flyb
2013. október 10. 18:18
Az ellenzék korántsem "gyengécske! Ez az Orbán hiénák rögeszméje, nem baj, maradjanak csak ebben a hitben!
Fici7
2013. október 10. 17:21
Borókai sajnálja a baloldalt? Inkább örülne hogy Viktor akár király is lehet.
IgazságosIzomViktor.
2013. október 10. 16:17
"Az ellenzék gyengécske, mert nem a mindennap megtapasztalható valósággal (értsd: nem az emberek bajaival) törődik, hanem az általa teremtett virtuális térben kardozik." Ez szinte szó szerint érvényes Orbánra.Ő valamiféle tündérkertben él és neki nincs sok kapcsolata a valósággal.Igaz,Ő már olyan magasra emelkedett,ahova egy miniszterelnök se a világon.Fel egészen az agyában elképzelt tündérországig. Ő törődik az emberek bajaival azért lopta el a magánnyugdíjukat például.Nála nagyobb biztonságban van a pénz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!