Rogán – Rezesova pártján

2013. december 05. 12:33

Rogán Antal azt óhajtja, hogy Eva Rezesova minél előbb szabaduljon, minél hamarabb élhesse tovább az életét szabadon és luxus körülmények között. Ez felel meg az ő igazságérzetének.

2013. december 05. 12:33
Révész Sándor
NOL

 „De vajon az volt-e a legfontosabb Rogán Antal számára, hogy Eva Rezesova minél előbb szabaduljon?

Lehet, hogy ez is fontos volt, de alighanem két dolog még fontosabb volt. Az egyik, hogy demonstrálja, a bíróságoknak is mi diktálunk, nem tűrjük a függetlennek ható, nékünk nem tetsző bírói ítéleteket. A másik, annak a közveszélyes, jogállamellenes tévképzetnek a megerősítése, hogy a büntetés nem a jogerős ítélettel kezdődik, hanem a letartóztatással. Az előzetes ezen tévképzet szerint arra való, hogy rögtön elkezdjen bűnhődni, aki ellen eljárás indul, mielőtt jogerősen megállapítanák, hogy ártatlan-é, avagy bűnös, s ha az, mennyire.

A cél világos: mindenki, bármelyikünk, akit Orbán Viktor ügyészsége bevádol, bűnösnek tekintessék és jogerős ítélet nélkül börtönben tartassék. A minapi törvénymódosítás szerint bármeddig.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akvínói akvavit
2013. december 05. 20:45
Révész a szokásos. Talmudista csavarokkal bizonyítja, hogy mindannak, amit leírtak, épp az ellenkezője igaz.
venin
2013. december 05. 17:54
akárhogyan is próbál okoskodni itt ez a faszhúzogató révész,nem jut a túlpartra szárazon,-egyszer csak beleszalad egy régóta kiérdemelt pofonba!
bajai
2013. december 05. 17:30
http://www.lb.hu/hu/kollvel/53-bkv A 2012. évi C. törvény (a továbbiakban Btk.) 92. §-ának (1) bekezdésében foglalt rendelkezés szerint az előzetes fogvatartás és a házi őrizet teljes idejét be kell számítani a kiszabott szabadságvesztésbe, elzárásba, közérdekű munkába és pénzbüntetésbe. Chu?
S0ma
2013. december 05. 16:14
Az ész megáll! Még mindig akad ember, m aki a részeg, bedrogozott ember mellett kiáll, amikor az kiírt egy családot? Iszonyatos rombolást végzett ezeken az embereken a politika, elment a józan eszük. Azonkívül: Álszent dolog tiltakozni Rezesova luxusa ellen, amikor egyetlen OFFSHORE lovagnak, de még csak olajszőkítőnek sem lett Magyarországon semmi baja. Ennyit erről az egész bagázsról, akiknek semmiféle erkölcsi normájuk nem létezik. A hülye bögrések semmit sem vesznek észre, mert az agyukat átmosták, de undorító, amikor bármelyik rohadékot bekasznizzák és különbséget tesznek a tartás körülményeiben. Az meg végképp felháborító, hogy nyilvánvalóan gazemberek egymásután pert nyernek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!