Mekkorát lehet hazudni?

2014. január 22. 18:05

Újabb csúcsokra jutott a szlovák és a magyar miniszterelnök notórius hazudozása.

2014. január 22. 18:05
Gál Zsolt
Új Szó

„A »szabadságharcos« Orbán, akinek ráadásul imázsához hozzátartozott, hogy keményen beszólt az oroszoknak, s az előző kormányokat puccsal vádolta, amikor az oroszokkal energetikáról (2008-ban a Déli Áramlatról) egyezkedtek, most feltette a koronát a hazugságaira (hogy fideszes szóhasználattal éljek). Az csak a kezdet volt, hogy megegyezett Putyinnal a Déli Áramlatról, de most odaadta Paks bővítését is az oroszoknak és 10 milliárd eurós, 30 éves futamidejű(!) hitellel adósította el az egyoldalú energiafüggőségbe taszított országot. Ezzel, saját retorikájával élve, »Putyin pincsijévé vált« és a fideszesek hazudtak, amikor népszavazást meg nemzetközi tendert ígértek az ügyben. Az egész egy nagy hazugságáradat, Orbán ellenzékből ezt kapásból hazaárulásnak nevezte volna.

Ha az emberek ezt is beveszik (értsd, a két politikust hipnotizált hívőként mindenhova birkanyájként követő tábor ezek után sem apad), akkor már bármit lehet, a legelképesztőbb dolgot is. Fico mondjuk megoszthatja velünk legnagyobb titkát, tudniillik, hogy titkos papi szemináriumba járt, felszentelt szerzetes pap volt, sőt azért kérte felvételét a Csehszlovák Kommunista Pártba, hogy ott a Vatikán beépített ügynökeként bomlasztó tevékenységet folytasson. Orbán meg kiléptetheti Magyarországot a gyűlölt (Európai) Unióból és kérheti felvételét egy másik, volt KGB-s által grundolt (Eurázsiai) Unióba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blackhorse
2014. január 22. 23:48
Bújjál a komcsik val@gába p@csfej!
buckafej
2014. január 22. 21:33
Hol van ennek a lapnak a szerkesztősége? Ha legközelebb a Felvidéken járok elmegyek és leköpöm ezt a majmot. Eredj, cumizd Fletó farkát, aki szart sem tett értetek, te szerencsétlen komcsi kretén. Azt hittem ez egy hazaáruló antimagyar, de rájöttem, hogy ez egy proletár internacionalista.
Kázmér Kacsa
2014. január 22. 20:20
Ez a Gál nevű álmagyar egy tótagyú barom!
szabadhajdu
2014. január 22. 19:38
Ez a faszi Török Zsóti reinkarnálódása. Pont olyan hülye és gátlástalan demagóg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!