Bocsánat

2014. január 30. 07:42

Az alábbiakban segítünk Kósa Lajosnak. A teljesség igénye nélkül felsoroljuk, miért kellene még bocsánatot kérnie Mesterházy Attilának.

2014. január 30. 07:42
Sebes György
Sebes György
Népszava

Mindenekelőtt azért, mert az MSZP kongresszusa zárt volt, s (eddig legalábbis) nem került nyilvánosságra olyan szöveg, amellyel le lehetne járatni a »Gyurcsány-koalíciót«. Továbbá azért, mert a későbbi nagygyűlésen sem azt nem kiabálta, hogy »kötelet«, sem azt, hogy »börtönt«, hanem csak reagált valamire, miáltal jelentősen megnehezítette a fideszes megmondóemberek dolgát. Valamint azért, mert nem akarja megsemmisíteni politikai ellenfeleit és emiatt még bocsánatot sem kér.

Aztán pedig Mesterházy kérjen bocsánatot az elmúlt négy évért (mert 2010-ben az MSZP elveszítette a választást és így lehetővé tette a kétharmadot); az elmúlt nyolc évért (ezt magyarázni sem kell); a rendszerváltás óta eltelt összes évért (csak úgy); valamint a Kádár- és a Rákosi-korszakért (és ne jöjjön azzal, hogy azok nagy részében nem is élt). Továbbá kérjen bocsánatot azért, mert merészel elindulni a választáson a kedves vezető ellenében. Azért, mert nem ismeri el az elért hatalmas eredményeket, ehelyett politikai, társadalmi, gazdasági válságot vizionál. Azért is mert hisz a demokráciában, a jogállamban, a köztársaságban. Főleg azért, mert a legnagyobb ellenzéki pártot vezeti (óh, borzalom) és összeállt olyanokkal, akik kormányváltást akarnak (még súlyosabb borzalom).

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2014. január 30. 17:58
Ez a vén öskövületi ballibsis szarjankó már megint baromságokat irt,népszavás tökfejéből ennyire telik.Kunbélás elvtársak,fokozodik a helyzet,imádott Fletótokból nem lessz miniszter elnök,marad idegbajos rkkancsnak.
Zokni
2014. január 30. 17:45
Itt egy nagyon alávaló hsz következik, de Debrecen aranyszájú bikája megérdemli: Azért is kérjen bocsánatot Mesterházy, mert neki van diplomája a Közgázon. Arról már nem is szólva, hogy doktorija is. Bár lehet, hogy azt meg a Schmitt álamfőről másolta.
atila68
2014. január 30. 17:04
igazából ezért kellene bocsánatot kérni: http://kep.cdn.index.hu/1/0/543/5431/54319/5431986_7033cd5c35f1d52ef7adfcd86c7771ad_wm.jpg Kibasztátok minden létező nyíláson, erre visszaengedtétek magatoktól.
Peter8811
2014. január 30. 16:15
Sebes nagypapa, miért oly nagyok a szemeid, azért hogy jobban lássad az üveg zsebet? Sebes nagypapa és miért olyan nagy az orrod, hogy jobban kiszagolhassad az MSZP disznóságait? Sebes nagypapa és miért olyan nagy a szád, azért hogy jobban bekaphassad a nagyobbat is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!