Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Csak a Fidesz...

2014. február 18. 07:22

„Csak a Fidesz” jelöltjei kezdhették meg zavartalanul tegnap az ajánló aláírások gyűjtését a választópolgároktól.

2014. február 18. 07:22
Biró Marianna
Népszava

„Munkába jövet három helyen futottam bele fideszes standokba, amelyekkel Papcsák - nyilván újabb esélyt érdemlő - Ferenc kampányol, s ahol az ő aktivistái gyűjtötték a támogató aláírásokat a zuglói polgármesterségről (vélhetően botrányai miatt) lemondó kormánypárti politikusnak. Az Amerikai út és a Thököly út sarkán lévő posta kapujában (!) táborozó Fidesz-aktivisták hangos röhögése még az esőben is a kis standra irányította a járókelők figyelmét.

Megtudtam minek örültek. Hiszen »csak a Fidesz« jelöltjei kezdhették meg zavartalanul tegnap az ajánló aláírások gyűjtését a választópolgároktól. Az eddigi híradások szerint legalábbis kizárólag ellenzéki jelölteknek volt problémája az ajánlóívekkel, amelyeket a választási irodák állítottak elő. Az államigazgatási apparátus ugyanis az Összefogás több jelöltjének elrontotta a gyűjtőíveit, a rosszul kitöltött, félrenyomtatott dokumentumok így nem hitelesíthetők. Még akkor sem, ha teszem azt az ellenzéki jelöltek szabályosan összegyűjtötték volna ezekre az ívekre a szükséges aláírásokat.

Persze a Fidesz jelöltjeinek sehol nem adott plusz feladatot az új rendszer. Magyarul, ha »csak a Fideszt« kell az ajánlóívekre írni, azt hibátlanul produkálják a választási irodák.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2014. február 18. 10:54
Bezzeg Rytkó Emília jobban teljesít! "Az Országos Választási Bizottság egész nap tehetetlen volt, semmiféle intézkedést nem hoztak a helyzet kezelésére. A szavazóköröknek 19 órakor kellett volna zárniuk, de úgy határoztak, hogy aki este 7 óra előtt beállt a sorba, az szavazhat. 19 óra előtt pár perccel az OVB úgy döntött, hogy a kampánycsendet meghosszabbítják, amíg az utolsó választó le nem adja a voksát.[149] Mivel ez a döntés későn született, számos média nem értesült róla időben, és közölte az exit pollok eredményeit. A döntés nyilvánosságra kerülése után a média nagy része megszakította adását, és nem adott ki több adatot. Az interneten azonban egyre-másra jelentek meg a várható eredmények, mert közben az Országos Választási Iroda megkezdte az adatok feldolgozását. A kialakult káoszt fokozta az OVB tehetetlensége, órákon keresztül képtelenek voltak érdemi döntésekre. Végül 22:15 után feloldották a kampánycsendet és elkezdtek érkezni az adatok." Ebben is: http://www.magyarhirlap.hu/rytko-emilia-titkai-hianyzo-oneletrajz
Maddox
2014. február 18. 10:40
Hazudik a kis kurva, mint a vízfolyás. http://www.origo.hu/itthon/20140218-a-fidesz-kdnp-sorrendet-is-elvetette-a-valasztasi-iroda.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-2&utm_campaign=sec
geraz51
2014. február 18. 10:23
Nagyoni rossz érzés egy nőnek azt mondani,hogy hazudsz te ujságírók szégyene!Törökszenmiklós,Vecsés,Pécs ahol a hiba volt fél óra alatt ki lett javítva a kommunisták sorrendje.Szerinted ezért nem lehetett Zuglóban aláírást gyüjteni?Agyalágyult!
1120
2014. február 18. 09:44
"„Csak a Fidesz” jelöltjei kezdhették meg zavartalanul tegnap az ajánló aláírások gyűjtését a választópolgároktól." Ez 2 ponton nem igaz. 1. A Fideszen kívül mások is zavartalanul kezdhették meg az aláírások gyűjtését. 2. Akinek egy kb. negyedórás(!!!) csúszás megoldhatatlan problémát jelent, az szerintem el se induljon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!