Vita

2014. március 25. 08:09

Bízunk abban, hogy a demokratikus erők is komolyan veszik szavazóikat, és elfogadják meghívásunkat.

2014. március 25. 08:09
A szerk.
NOL

Az ATV és a Népszabadság szerkesztősége kötelességének tartja, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy a választók széles körű információk birtokában dönthessenek. Ezért a két szerkesztőség közösen hirdet szakpolitikai fórumot: április 1-jére a külpolitikai, 2-ára az oktatáspolitikai, 3-ára az egészségügyi és 4-ére a gazdaságpolitikai elképzelések megvitatására. Fölkérik ugyanakkor a demokratikus erők miniszterelnök-jelöltjeit, hogy április 5-én, a választás előtti napon vegyenek részt egy vitán. 

Az eseményeket a Népszabadság és az ATV egy-egy újságírója moderálja élő adásban, pártatlan feltételeket biztosítva.

Az ATV és a Népszabadság szerkesztősége deklarálja, hogy a Jobbikot nem tartja a demokratikus erők közé tartozónak. Ekképpen kezdeményezésünk kizárólag az LMP, a Fidesz és a Kormányváltás összefogásának képviselőit érinti. E sorok megjelenésével egyidejűleg fölkérést küldünk a listavezetőknek, így Orbán Viktornak, Schiffer Andrásnak és Mesterházy Attilának, hogy jelöljék ki a szakkérdésekben vitázó politikusokat.

Az ATV és a Népszabadság célja e kezdeményezéssel az, hogy komolyan vegye mindazokat, akik kellő információk birtokában akarják letenni voksukat egyik vagy másik párt mellett. Töretlenül bízunk abban, hogy a demokratikus erők is komolyan veszik szavazóikat, és elfogadják meghívásunkat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I.Preskin
2014. március 25. 17:00
Vita: mért nincs itt a Vitya ?
kjkj945
2014. március 25. 16:57
""Április négyről szóljon az ének, Felszabadulva zengje a nép!""
Zsolt75
2014. március 25. 16:52
"Az eseményeket a Népszabadság és az ATV egy-egy újságírója moderálja élő adásban, pártatlan feltételeket biztosítva." Váááhhháááhááá.....
ÁrPi
2014. március 25. 14:25
"Az ATV és a Népszabadság szerkesztősége deklarálja, hogy a Jobbikot nem tartja a demokratikus erők közé tartozónak." Ti baller szerkesztőségiek, mit gondoltok a legendás Milláról aminek teljes neve: "Egymillióan a magyar szólásszabadságért" :-D Egymillió körüli jobbik-szavazó miniszterelnök-jelöltje nem kaphat szót a csatornátokban szervezendö nagyvitában ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!