Bajnaival az élen indulhat a nemzetközi támadás hazánk ellen

2014. május 28. 18:00

Amiben Bajnai kapcsán téved a Bilderberg-csoport, hogy vannak bűnök, amelyeket a magyar társadalom nem felejt el, ezért nem hiszem, hogy versenyképessé tudják tenni a karakterét. Interjú.

2014. május 28. 18:00
Csath Magdolna
MNO

Mi keresnivalója lehet akkor Bajnainak egy ilyen fórumon?

Ezeken a konferenciákon nem csak a világ állásáról esik szó, a fent nevezett körök itt döntik el, hogy mit kell lépniük ahhoz, hogy az érdekeik érvényesülhessenek, és kik azok a szereplők, akikkel ezt meg lehet csinálni. Egyfajta tendenciának tekinthető, hogy időnként meghívnak erre a konferenciára pozíció nélküli embereket, majd miután ott beszélgetnek velük, ezekből az emberekből néhány éven belül vezetők lesznek. Bill Clinton, Tony Blair vagy José-Manuel Barroso karrierje a legjobb példa erre.

Ezeket az embereket a csoport vagy azért szemeli ki, mert vezetői potenciált lát bennük, vagy azért, mert adott esetben egy jól kezelhető politikusnak tartják, aki a hazájában el tudja magát adni a választóknak, ugyanakkor kézben lehet tartani, és ennek a gazdag üzleti világnak az érdekeit képviseli a saját országában. (...)

Bajnainak jelenleg nincsen túl sok ráhatása a magyarországi eseményekre, a pártjának támogatottsága sem mutatja, hogy a közeljövőben lenne. Miért pont őt szemelné ki a csoport?

Azért, mert Bajnai már bizonyított: eddigi megnyilvánulásai és tettei is azt mutatják, hogy kezesbárányként működne együtt a globális pénzelittel. A Bajnai-kormány az állampolgárok pénzéből támogatta a bankokat, miközben az embereket megszorításokkal sújtotta: többletadókkal, fizetés- és nyugdíjcsökkentéssel és a többi. Ezek a megszorítások egyébként is egyértelműen az üzleti szférában megszületett ötletek voltak; egy nemzetközi elemzés szerint csak az EU-ban 2000 milliárd euró került így az állampolgároktól a bankokhoz. Vagyis a válságból óriási haszna volt a pénzvilág erős szereplőinek.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2014. május 29. 12:11
Bajnai mivel különb a Kovácsbéláimnál ?! Ez a Pali miért nem jelent komoly nemzetbiztonsági kockázatot az országra nézve ? Hiszen köztudott és nyíltan kijár a cionista pénzelőikhez , nyilván nem a maceszostálat sabbat után elmosni és Ő miért volna más, mint a Béláink ?! Ja , hogy ezt az amcsi cionisták irányítják és pénzelik és Qssolnunk kell , mert ha nem tűrjük a végtelenségig , akkor a Clintonné felhúzza a szemöldökét ?! ... ja , akkor ennek szabad kezet adtunk a hazaárulásra !? .. mert akkor bizony ez nem más , mint kettős mérce a javából !
Felebarát
2014. május 29. 11:11
miért, mond miért versz minket ilyen emberekkel....?
kukagyerek
2014. május 29. 11:09
Magdi néni ne feledd! Amikor a fideszhez dörgölődöl, akkor mindig egy jó nagyot rúgsz a magyarokba.
6qwasyx
2014. május 29. 09:45
Ha a beteg állapota rosszabbodik, netán agonizálni kezd, akkor behívják az orvost. Ez várható: behívják Bajnait. Döbling jó hely a kedves vezetőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!