A Szabadság téri események margójára

2014. május 01. 09:09

Nagyon fontos az, ami most a Szabadság téren történik, és fontos az, hogy a szobor ne kerüljön felállításra, és az ellenállás folytatódjon.

2014. május 01. 09:09
Kalocsai Kinga
Dinamó Műhely

Szerintem nagyon fontos az, ami most a Szabadság téren történik, és fontos az, hogy a szobor ne kerüljön felállításra, és az ellenállás folytatódjon. De fontos, hogy ez mindvégig megtartsa békés jellegét, és fontos az is, hogy ne a rendőrségben, a rendőrökben keressék az ellenségképet. A tüntetők átléptek egy jogi határt, amivel nincs gond, és teljesen legitim, amit tesznek, de az is teljesen legitim, amit a rendőrök tettek a tegnapi nap folyamán. Nem az intézkedő rendőrökben kell keresni az ellenségképet, hanem azon kell dolgozni, hogy azokat, akik a szobor építését kitalálták meggyőzzük a tiltakozás eszközével és más eszközökkel arról, hogy ez a szobor nem állhat. Arra pedig mindenki számítson, hogy ma is, holnap is el fogják távolítani az építési területről, de ettől folytatni kell az ellenállást és megszervezni azt, hogy mindig legyen valaki, aki beül a helyére.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2014. május 02. 07:30
Nagyon érdekes lenne, ha valaki egyszer hozna valami érvet is, hogy a szobor miért ne „kerüljön felállításra”. Addig viszont ezek a tiltakozások nem „kerültek megalapozásra”, úgyhogy a hisztizők „elmehetésre kerülnek” a picsába.
Ángyán Páván
2014. május 01. 22:47
"ne kerüljön felállításra" Bikkfanyelvű hülye proli.
1120
2014. május 01. 22:20
"Nagyon fontos az, ami most a Szabadság téren történik, és fontos az, hogy a szobor ne kerüljön felállításra, és az ellenállás folytatódjon." Legyél ellenállás az Albertirsa-Vinnyica távvezetékben, te főribanc!
tunde04
2014. május 01. 19:26
én ezt a felbujtó Kingát, simán bebetonoznám az emlékmű alapjába. akkor folyamatosan ott lehetne, nem kellene naponta kimennie a térre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!