Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Nemzeti együttműködés a gyakorlatban – irány a pártállam?

2014. június 03. 17:22

Kedves konzervatív demokrata barátaim, ez így rendben van? Ezt így kell csinálni?

2014. június 03. 17:22
Timár Gábor
A KARD
Újra megvan a kétharmad, mire használják rendszerszinten? Átírják az önkormányzati választási törvényt is, hogy ahol esetleg nem nyernének, ott is nyerjenek.

 

A hatalomért magáért? Persze, nyilván azért is, de azért a Közgép meg a többiek 4 milliárdos éves osztaléka sem lehet annyira rossz érv. És minden kell, részben hogy legyen, részben meg hogy nehogy véletlenül másnak legyen. És itt most nem arra gondolokhogy »nehogy más lopjon«. Mindent nekik kell uralniuk, csak az a biztos.

Igen, tudom, rengeteg mutyit lehetne még sorolni. Tegnap óta akár az RTL-t vagy az [origo]-t is, és valószínű, hogy ez is a rendszer áthegesztésének a része, hasonlóan az Átlátszó, a K-blog és a többi valóban tényfeltárást végző civil szervezet támogatása elleni támadásokhoz. Ám most csak a rendszer alapalgoritmusát emelem ki, ahogy tettem két éve is. És fel kell tennem ismét és ismét a kérdést, ahogy tegnap az 1000 leütés blog is tette: kedves konzervatív demokrata barátaim, ez így rendben van? Ezt így kell csinálni?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigyomail
2014. június 04. 11:58
Miért kell azt a kérdést föltenni, hogy a konzervatívok szerint ez rendben van-e? Egyértelmű: nincs rendben. Azonban a Fidesz környékén nincsenek konzervatívok. Nincs oylan konzervatív elmélet, amibe belefér az etatizmus iylen mértéke, vagy egyáltalán bármilyen államosítás, piactorzítás (lásd még: különadók és hasonlók). Szóval aki ilyet támogat, az definíció szerint eleve nem lehet konzervatív.
kjkj945
2014. június 04. 07:23
Vakard TG 90-ben csak gengszterváltás volt, a pártállam megmaradt. (Parlamenti párt néven). Akkor most hová az irány??
Zsusztina
2014. június 04. 05:57
A kormány nem csak hatalmat akar. Erős, befolyásos országot szeretne, már amennyire méreteink ezt lehetővé teszik. Ezt szabad. Amit a cikkíró csinál, az szimpla uszítás. Érvelni nem mer, mert akkor kiderülne, hogy ő maga is tudja, hogy nem pusztán hatalomról van szó. És mit akar az uszítással? Hatalmat, befolyást. Ki nem akar hatalmat és befolyást? Sztem nem a te módszered a helyes, és nem a te aljas, önös céljaid.
6qwasyx
2014. június 03. 20:57
a mocskos kurva anyátokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!