Az EU sztárjai lettünk

2014. augusztus 28. 18:21

Szlovákia éltanuló abban, hogy milyen keveset tud ténylegesen lehívni az EU-s pénzekből, viszont ebből milyen sokat képes szétlopni.

2014. augusztus 28. 18:21
Gál Zsolt
Új Szó

„Az állami gépezet a Smer által megszállt vagy normalizált összes közintézménnyel egyetemben (beleértve azokat is, amelyek függetlenként a hatalmat hivatottak ellenőrizni) pedig arra van, hogy ne nyomozzon, ne vizsgálódjon, ne ellenőrizzen, vagy ha mégis, akkor mindent rendben találjon, vagy legalább ne találjon bűncselekményt. Hogy tuti legyen, a legnagyobb simli megbüntetését is elkaszálják valamilyen szinten.

Meg is lennének szépen kormányunk meg a holdudvarában lévő érdekcsoportok az uniós alapok megfejésével, ha nem lenne az a fránya unió. És megátalkodott gonosz módjára nem nézne utána, hogy mire költik itt a pénzt, az uniós adófizetők pénzét. És láss csodát: ellenőrei a szúrópróbaszerűen végzett ellenőrzések során minden operatív programban találnak hiányosságot, ezért az Európai Bizottság fel is függeszti tizenegy programból kilencben a kifizetéseket.

Mert lehet, hogy a szlovák pénzügyminisztérium ellenőreinek nem tűnnek fel a háromszorosan túlfizetett beszerzések mondjuk az univerzális tudású, jelenleg földművelési miniszterként tevékenykedő Jahnátek úr elhíresült szülőfalujában, de a Brüszszelből ideküldött kopóknak egyből szemet szúrtak. Ezért is bukott el az ország immár véglegesen 135 millió eurót, de további százmillióktól is eleshetünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2014. augusztus 29. 00:01
8000 millirádbol..központi utasitás 1500 lenyulása..evvan efftársak... az utolso kapcsolja le a villanyt és irány uj-zeland..
balbako_
2014. augusztus 28. 18:30
Magyarország viszont ebben is jobban teljesít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!