Lefejezős videó

2014. augusztus 25. 21:23

Világháború zajlik a szemünk előtt, amelynek mindannyian a részesei vagyunk, s amely a modern technika eszközeivel mindenhol zajlik.

2014. augusztus 25. 21:23
Szabó Palócz Attila
Magyar Hírlap

„Világháború zajlik a szemünk előtt, amelynek mindannyian a részesei vagyunk, s amely a modern technika eszközeivel – számítógépek, világháló, műholdak, mobiltelefónia –, az alapvető emberi kíváncsiságot kihasználva, mindenhol zajlik, a legeldugottabb kis porfészekben is, Röcsögefalvától az ENSZ New York-i központjáig, Bivalytaszajtanádtól a brüsszeli uniós intézményekig. Ez egy olyan világháború, amelynek hatásai alól az egyszerű ember gyakorlatilag képtelen kivonni magát.

És minden letöltés, minden internetes keresés a terroristáknak kedvez, mert ezáltal érik el céljukat. Így teszik az egyszerű hétköznapi embert is a saját ügynökükké… Ezért sem nézem meg a videóikat, akárhányat is készítsenek még, mert ez már megint egy olyan kígyózó sor, amelybe nem vagyok hajlandó beállni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2014. augusztus 26. 09:10
Vaktöltény......Olyan lőszerfajta, amelynek kivető töltete csekély. A hüvelyben nincs lövedék, csak fojtás van, hogy a gyakorlás során a fény és hanghatás létrejöhessen! Hogy ez a TV-ben látott jelenet valódi volt e, vagy kamu, az nincs sem cáfolva, sem megerősítve. De ez az Iszlám Állam most plagizált! A hóhér szerepét vállaló férfi állítólag rapper volt!/a brit sajtó szerint./ Nos nálunk tavaly október 23.-án minden bizonnyal rapper volt a "hóhér",sőt, tolvaj és lopásra is buzdító féreg! Az áldozatukat azonban csak hungarocell szobor képében végezhették ki, mert ugye, ha még nem is tökéletesen, de azért a demokrácia némi jelét még lehet érzékelni! Legnagyobb hibája rendszernek a kétharmados "túlhatalom!"Mert mi az, hogy ez népakarat következménye?Nem, kérem! Itt a liberális /demokrata/értelmiség mondja meg, hogy mi a jó és mi a rossz! Meg is vezették a szegfűsöket, mint Julcsa a Riskát, mikor a bika helyett a mészároshoz vitte! Ezért a LIBERÁLIS FORRADALOM főpróbáján az egér meghúzgálta a macska bajszát! Az egér-vitézek kicsiny puskájukba azért óvatosságból vaktöltényt tettek, mert az ördög nem alszik! Most csak hangos cincogással jelezték, hogy a hóhért alakító rappert beidézték az ügyészségre- egy polgárjogi tiltakozás miatt! (ne feledjük, Demszky megdobálása miatt született a "lex Demszky")
Eltünt
2014. augusztus 26. 03:01
Sajtó már olyat rebezsgetett hogy nem az személy egyik se akit a sajtó képen mutogat .Számtalan kósza hír kering ,jobb ha távol tartjuk magunkat a bajoktól.
Zsolt75
2014. augusztus 25. 23:54
Tehát ne nézd meg, mert a terroristákat segíted. Ó, szent sajtószabadság, hol lelendsz???
ottapont
2014. augusztus 25. 23:46
Az ISIS elsősorban az iszlámnak árt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!