Battonya nem lehet ellenzéki!

2014. szeptember 24. 15:28

Négyszáz közmunkás dolgozik nálunk, nincs is munkanélküli egy sem – legfeljebb olyan, aki elhatározta, hogy nem fog dolgozni. Itt most jó az embereknek! Három éve egyszer sem volt háromszáz fő alatt a közmunkások száma.

2014. szeptember 24. 15:28
Karsai József
Válasz.hu

– Ön 2011 júniusában azt írta a Fideszről, »egy dicső Rákosi-rendszert már átéltem, nem akarok és nem fogok egy újabb Rákosinak a moziban vagy a TV előtt felállva tapsolni«. Még oda is akarta láncolni magát a parlamenthez. Mi történt 2011 és 2014 között?

– Végül nem kellett odaláncolnom magam, hiszen fontos Fidesz-vezetők hajlandók voltak szóba állni velem – és Battonya adósságát, más városokhoz hasonlóan, elengedték, minden támogatást megkaptunk, az uniós pályázataink is nyertek. Négyszáz közmunkás dolgozik nálunk, nincs is munkanélküli egy sem – legfeljebb olyan, aki elhatározta, hogy nem fog dolgozni. Itt most jó az embereknek! Három éve egyszer sem volt háromszáz fő alatt a közmunkások száma. Érti ezt? Ezek az emberek a 2,5-szeresét kapják a segélynek! És nézze, a könyvem, a »Szemben Gyurcsánnyal, Bajnaival és a bankuralommal« 2009-ben, tehát még Bajnai idejében jelent meg. Ebben benne volt, hogy 600 milliárdért meg lehetett volna oldani a pénzintézetekkel együtt a devizahiteles-problémát – erre is a Fidesz tesz most kísérletet. Én tehát 2008-ban már ellenzékben voltam; előtte úgy választottak meg, mint szociáldemokratát, a parlamentben ugyan maradtam a helyemen, mégis, nálam élesebben kevesen bírálták az akkori kormányt.

– Egykori MSZP-s párttársak rácsörögtek azért önre, hogy »miért álltál át, Jóska«?

– Persze, hívott Gőgös Zoltán elnökhelyettes. Próbálta rajtam számon kérni a fideszességet, de neki is elmondtam, hogy független vagyok, aki támogatja a Fidesz által ajánlott polgármesterjelöltet. Marjai csapatában ősbaloldaliak is vannak; mondom, ez az összefogás listája. Arról meg nem én tehetek, hogy Battonyán lényegében már nincs MSZP.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asszem
2014. szeptember 25. 11:52
Mit hogy baloldal, meg választások, amikor nemsokára a beköltözött oláhok fogják majd kiíratni a referendumot Battonyának Magyarországtól való elszakítására! Ha nem figyeltek oda kellő időben, ti is úgy jártok majd, mint a spanyol Castellan lakói, ti naiv magyarok!
BőröndÖdön
2014. szeptember 25. 08:26
Gyerekek,éljetek meg abból a 40 ezer forintból,ezt sikernek beállítani?!
Eltünt
2014. szeptember 25. 02:04
Végre megjött az esze .
vakhangya4
2014. szeptember 24. 23:11
Minden nőt le lehet fektetni csak tudni kell az árát. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!