Kérjük az LMP-t, ne üljön fel a bevándorlásellenes vonatra!

2015. január 25. 10:59

Azt senki se várta, hogy ellenzéki párttól (ha a Jobbikot nem vesszük számításba) fog érkezni egy hasonló jellegű törvényjavaslat a terrorizmus elleni harc jegyében.

2015. január 25. 10:59
Kalocsai Kinga
Kettős Mérce

Kedves LMP!

A legnagyobb jóindulattal kérdezem: a törvényjavaslatotokat mégis, hogy gondoltátok? Komolyan azt gondoljátok, hogy más elbírálás alá kell esnie két magyar állampolgárnak? Tényleg azt gondoljátok, hogy az, aki szerezte magyar állampolgárságát és nem vele született azt keményebben kell büntetni? Tényleg azt gondoljátok, hogy ebben a bevándorló-ellenes hangulatban azt tovább kell erősíteni? Tényleg azt gondoljátok, hogy „a migrációval összefüggő biztonsági kockázatok” ilyen formában léteznek, és annak ez a kezelési módja? Tényleg azt gondoljátok, hogy keményebbet kell mondani ebben a kérdésben, mint a Fidesz?

Én például azt vártam volna tőletek, hogy törvénymódosító javaslatot adtok be a menekülttáborok helyzetének javításával kapcsolatban, mert sajnos Magyarországon az üldözés áldozatait, a menedékkérőket nem ritkán sokkal rosszabb bánásmódban részesítik és rosszabb körülmények közé zárjuk, mint azokat, akik bűncselekményt követnek el.

De ezt ti is tudjátok, hiszen számtalan helyzetben kiálltatok már a hátrányos megkülönböztetés ellen. Nagyon helyes, hogy Schiffer András és Szél Bernadett is ott volt a tegnapi tüntetésen, ahol a bevándorlók jogai mellett álltak ki.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tas0125
2015. január 25. 19:57
K. Kinga! Ne akarjon kedves kislány. Te neki futásból vagy helyből vagy ilyen ami vagy. szándékosan összemásolod a önhibán kívüli Őshonost(legfájóbb), a politikai menekülteket(hál istenre, amerikaiak üzemileg gyártják) és a gazdasági bevándorlásokat, valamint az EU. együtt működési szabad munka vállalásukat. Miután, ha ezt a lila-nyűliberalizmust lehántja magáról, akkor szólaljon meg nyilvánosan. Tudom jó idő van, jó levegő jó dolog tüntetni. De ki fizetik a révészt! Kérdezzék meg olaszokat! Szüleinek is rezsi csökkenés ide vagy oda nem mindegy! Majd, ha osztrák barátaink Eu megállapodás alapján vissza küldik hozzánk a tömeges gazdasági bevándorlókat és eljön az idő lakásukba beszállásolják Őket ideiglenesen, míg elkészülnek a tömegszállásaik, közpénzből építve.
SwordFish
2015. január 25. 14:59
Az LMP most normális. Azért támadják a Charliek. :-)
Agnieszka
2015. január 25. 14:11
El-elnézegetem a kicsi falvakban is előforduló, némely helyen három romladozó-omladozó templomot, ahová már nagyon kevesen járnak, ha egyáltalán, és arra kell gondolnom, h. talán jobb lett volna egy, amibe viszont máig járnának, mint Lengyelországban. Ha elgondolkodom a magyarországi zsidóság, a magyarországi zsidó értelmiség kiemelkedő alakjainak szerepén a II. háború után máig, azt kell gondolnom, talán jobb lett volna, ha nem azok miatt jutottunk volna ide, akik miatt, bár nem köztudomásúan. Az, h. ennyire lemaradtunk, nagyrészt az induláskori, a térségben legnagyobb államadósság műve, ami mintha még kevés lett volna, úgy-e kellett még hozzá a Nemzeti Bank kereskedelmi leányainak vesztesége, az aranytartalékot is el kellett valahogy süllyeszteni, úgy-e Fekete, úgy-e Surányi elvtársak, hogy a többi "szakemberről" szót sem ejtsünk. Mint evangélikusnak, az álmok világában természetesen egy evangélikus Magyarország tetszene igazán, de tök mindegy, mert úgyis lehetetlen, szárnyalhat a képzelet. Ahhoz képest, h. Lengyelországban természetesem katolikusok vagyunk, itt is kibírnám, ha ez lenne az egyik feltétele a légkör és helyzet jobbra fordulásának. Szóval, nem vagyok biztos abban, h. annyira a jólét és fejlődés záloga lenne a sokszínűség, és akkor még nem is gondoltam egy másik nemzetiségre, amelyik léte, létszáma, civilizáltságának, tanultságának foka nagyon nem úgy néz ki, mintha a haza felemelkedésének a záloga lehetne. Nyilván általában mindenkinek joga van ott élni, ahol szeret és amit megszokott, de úgy tűnik, h. jobb, ha minden náció a saját országában okos, vagy nem annyira okos, bár nagyon nem trendi az a felfogás, h. Németország a németeké, Svédország a svédeké és így tovább.
ceres
2015. január 25. 13:20
A történelmi tapasztalat szerint az egynyelvű és kultúráju országoknak- államoknak van stabilitásuk, fejlődési lehetőségük.A külföldről pénzelt értelmiség Trianon tapasztalatát is negligálja. Ideologisztikus "gondolkodásu" társaság.. Amerika balekjai az Európaiak. Amerika bővített formában újratermeli a szerencsétlen tízmilliók menekültáradatát, mi meg majd befogadjuk-az elképzeléseik szerint.Amerikát és Izraelt gyűlölik a iszlámisták? Igen. Mi a feladata az amerikaiak által idomított európai baloldalnak? Az , hogy ezt a gyűlöletet ráborítsák Európára is. Mi , Európaiak is kapjunk belőle, ne csak Izrael és az USA.Szánalmas.Aztán ha már minket is gyilkolnak , akkor vásároljunk pl jó sok USA-fegyvert ellenük.Egy analfabéta parasztnak több esze van mint az amerika által nevelt Európai baloldalnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!