Tisztelt 444! Kedves hentes!

2015. március 21. 15:39

Csak a tisztánlátás kedvéért: az történt, hogy az újpesti képviselő-testület nemcsak az árusok, de a vásárlók kérését is figyelembe véve úgy döntött, hogy a törvény adta lehetőséggel élve, a jövőben vasárnap is nyitva tarthatnak a piaci kereskedők.

2015. március 21. 15:39
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
WéZsé

„A minap megosztottam egy képet a Facebook oldalamon, amely szerint a március 22-től vasárnaponként is nyitva tartó Újpesti Piac egyik hentese költői módját találta meg a marketingnek. Még a 444 is beszámolt róla. Nem akkor, amikor, hanem inkább csak úgy-ahogy. A kommentek között viszont viccesek is voltak, leszámítva a szokásos arctalan gyalázkodókat.

Sokat nevettem a cikk alatti kommentelők humorán. A költészet iránti szeretet, és a humor tényleg a magyar ember legjobb tulajdonságai közé tartozik. Voltak persze jópáran, akik elküldtek ide-oda. A legfinomabb templomba küldött, a durvábbak egy jóval kevésbé kellemes helyre.

A hentes is kapott sajnos, pedig ő aztán tényleg semmiről nem tehet.

Csak a tisztánlátás kedvéért: az történt, hogy az újpesti képviselő-testület nemcsak az árusok, de a vásárlók kérését is figyelembe véve úgy döntött, hogy a törvény adta lehetőséggel élve, a jövőben vasárnap is nyitva tarthatnak a piaci kereskedők. Sőt, az eddig csak szombatonként nyitva tartó és három hónapos várólistával működő Piac Placc is kétnapos lesz március 22-től. Na, hát ezért is kaptam a fejemre, első körben néhány kofától, akik azt hitték, kötelező kinyitniuk, és akkor ugrott a szabad vasárnap. Ők persze hamar megnyugodtak, hiszen a döntés, csak a lehetőséget teremti meg, az eddigi szigorú tiltástól gyökeresen eltérve. Ha nem akarnak tehát, nem nyitnak ki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vakhangya5
2015. március 22. 21:21
Menni fogtok a náthás malac f*szára! http://index.hu/belfold/2015/03/22/nagyon_nyert_az_mszp_kaposztasmegyeren/
nimród
2015. március 22. 09:04
Orbán helyében azonnal elcsapnám Habonyt és felkérném főtanácsadónak Wintermantel Zsoltot. Nemcsak a jelleme, hanem a stílusa is sokkal különb.
vigyor
2015. március 22. 07:56
Nagyon bírom a palit:-))) Újpesten születettként meg különösen tetszik:-))))) Ja, és van végre uszoda megint Újpesten! Ja, és elkötelezett lila-fehér:-))))))
Ellensúly
2015. március 22. 00:25
Érdemes elolvasni Wintermantel teljes bejegyzését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!