Ha nincs probléma, csinálunk

2015. április 27. 17:57

Orbán össze-vissza használja a menekült és bevándorló szavakat.

2015. április 27. 17:57
Lord Valdez
Liberatórium

„Orbán megint elemében van. Időnként rájön, hogy ideje megint hülyeségeket beszélni és olyankor elmegy a Kossuth-rádióba, rosszabb esetben Tusványosra. Az előbbit olyankor szokta, amikor valamiről ideje elterelni a figyelmet. Megint ez történt. Közben látom, hogy mások is rácuppantak erre a fantasztikus kinyilatkoztatásra, de szerintem nem a legfontosabb részére.

Az aktuális téma a bevándorlás és a menekültek. Ennek aktualitást ad mind egy közelmúltbeli szerencsétlenség, amiben rengeteg illegális határátlépő vesztette életét, illetve egy közelgő menekültügyi csúcstalálkozó.

Mitől lesz ez hülyeség? Attól, hogy ha valaki figyelmes, akkor észreveheti, hogy Orbán össze-vissza használja a menekült és bevándorló szavakat. Természetesen, lehet mögötte szándékos manipulációs kísérlet is, de én jobban félek attól, hogy ő maga se tudja, hogy a két fogalomnak vajmi kevés köze van egymáshoz.

Nemzeti konzultációt kíván kezdeményezni a témában, jóllehet a
konzultációnak nincs felderítő ereje. A nem reprezentatív mintavétel miatt a kapott eredmény nem tükrözi sem az ország, sem a szavazók, de még a párt híveinek az álláspontját se. Kapsz belőle egy semmi nem jelentő számot.

Arról nem beszélve, hogy sok minden múlik a kérdések megfogalmazásán. Megfelelő megfogalmazású kérdésre, csak egyetlen válasz adható. Na, igen, a demagógiának pont az a lényege, hogy az emberek szájába adjam a gondolatomat és azt higgyék, hogy az az övék.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akvínói akvavit
2015. április 28. 11:22
A ballib rohadt, kurva anyátokat! Amikor a magyarok dolgozni mennek az unióban, azokról mit mondtok? Menekülteket és egyéb szemétségeket. Holott a szabad mozgás az unió egyik alapelve? Ti mertek fogalmi vitába szállni?
kjkj945
2015. április 27. 21:15
http://www.napigazdasag.hu/cikk/41899/ liberó tár az illegáliss süsü
kjkj945
2015. április 27. 21:09
lo red vald ez hülyeség http://mandiner.hu/cikk/20150202_nem_kirandulhattak_at_ausztriaba_a_koszovoi_migransok Az osztrákok két perc alatt úgyuis visszatoloncolták volna őket hozzánk. Ha már a déli határon nem sikerült elcsípni őket, jó, hogy legalább Győrben igen. .... a jelent akarja a jövőbe belebetonozni
kulalak
2015. április 27. 19:02
Az ezer euróért embercsempészett egyén az: "illegális határátlépő", "menekült", vagy "bevándorló"? "lehet mögötte szándékos manipulációs kísérlet"...amolyan PC módra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!